Şimdi Ara

BMW E46 COUPE - Almanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7 aydan beridir Almanya'dayım ve artık burada kalmaya karar verdiğim için kendime araba alacağım. Uzun süre araştırdım ve yaşım gereği E46 COUPE almaya karar verdim.

Burada fiyatları 2.500-5000 Euro arasında değişiyor. Türkiye'deyken çok araba kullandım fakat ilk defa kendi paramla araç sahibi olacağım. Bu yüzden işin rengi değişiyor ve daha detaycı oluyorsunuz.

Alacağım araç beni minimum 4-5 sene götürmeli. Almanya'dan Türkiye'ye bile geleceğim bu yüzden bu ihtiyaçlarımı karşılamalı.

Bu araç bu ihtiyaçları karşılar mı? Kronik sorunları var mı? Hangi E46'lar alınmaz. Ve ilk alırken nelere dikkat etmeliyim.

Şimdiden teşekkürler birkaç ilan örneği (ARAÇLAR KAZASIZ):
    BMW 325 Ci Coupe M-Paket
    http://ww3.autoscout24.de/classified/297362195?showcase=A_N
    BMW 330 3er
    http://ww3.autoscout24.de/classified/297908700?showcase=A_N
    BMW 330 Ci M-Sportsitze mit Memory
    http://ww3.autoscout24.de/classified/298394250?showcase=A_N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webyusuf -- 23 Ekim 2016; 17:55:29 >

• Merhaba konuyla alakası yok ama çok merak ettim .Oturma izni olmadan orada aracı üstümüze alabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski aracım temizini bulmazsan çok sorun yaşarsın bu birazda şans işi mümkün mertebe az el değiştirmiş ve yaş olarak büyük insanlardan almanızda fayda var. Gençlerin yıpratmayı sevdiği bi araç ve kesinlikle otomatik alınmalı manuelde bu yaşta bi araba mutlaka defalarca aragaz yemiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert-Einstein

Eski aracım temizini bulmazsan çok sorun yaşarsın bu birazda şans işi mümkün mertebe az el değiştirmiş ve yaş olarak büyük insanlardan almanızda fayda var. Gençlerin yıpratmayı sevdiği bi araç ve kesinlikle otomatik alınmalı manuelde bu yaşta bi araba mutlaka defalarca aragaz yemiştir

avrupalılar araçları ihtiyaçlara göre alıyor. bu tür araçları ancak gençlerden alabilir. yaşlı amcalardan veya babalardan ancak sw araç alabilir.

ben avrupanın şu zihniyetini çok seviyorum içlerinde elbette üçkağıtçı mutlaka vardır ama bizdekinin yüzde 5 i kadardır. orada ikinci el araba alacaksanız mutlaka bakımlı oluyor. genelde satacakları zamanda bakımlarını yaptırıp eksiklerini giderip satıyorlar. orada zaten yedek parça ucuz bakım sorunu pek olmuyor. genelde insanlar garaj yapıyor. işçilik maliyetleri yüksek diye. mesela benim bacanak bütün parçaları alır gelir ülkemizde arabaya bakım yaptırır. burada aynı işi yaklaşık 1/3 parasına yaptırdığını hep söyler.altındaki arabada 4300 euroluk. 14 yaşında. kardeşinde 2011 model s63 amg var. yeni ev aldılar durumları çok iyi. ama işte (e39 5.30d manuel 2003 model) 4300 euroluk araba onun için mantıklı olanı olduğunu söylüyor. eşindede 900 euroluk clio var. çocukları okula götür getir işi için.

kısaca orada alınacak en kötü araba bile buradaki satılan en iyi arabadan iyi olma ihtimali bile yüksek. bizler sadece üçkağıdı öğrenmiş bir toplumuz malesef :S

• Araç ve parça fiyatlarının ucuz olması 2 düşünce ortaya çıkarır.

1. Si dediğiniz parça ucuz diye bakımını yaptıranlar.

2.side araç ve parça zaten ucuz diyip zamanından kısıp aracına bakmayanlar herhangi bir arızayı araba yolda bırakana kadar yaptırmayan insanlar.

Bu yüzden yine söylediğime geliyoruz.

Amcanızın dayınızında yeni evi hayırlı olsun güle güle otursunlar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Merhaba konuyla alakası yok ama çok merak ettim .Oturma izni olmadan orada aracı üstümüze alabiliyor muyuz ?

Hayir alamazsin

• Cevabi olan yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    BMW F30
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • webyusuf kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla pek alakası yok ama nasıl gittiniz Almanya'ya?Mesleğiniz nedir?Cevaplarsanız sevinirim.

• Koskoca foruma bak yazan yok neyse

• BMW dünyası çok farklı ve kumar gibidir.

Her BMW kullanıcısı veya severlerinin hayalidir e46 m54 330 kullanmak. Lakin dediğim gibi alınmışken en Full donanımlısı alınmalıdır. Heleki orada imkanınız var. Elektrikli hafızalı Recaro koltuk, ısıtma, harman cardon, m paket, sunroof, araç telefonu, arka perdelik vs.

Arıza kısmına gelince oto. Şanzıman almayın. Manuel alın. Eğer otomatik şanzıman istiyorsanız belli testlerini yapın öyle alın. Burada 3000-5000 TL arası masrafı olabilir.

Motor da km konusunda korkmayın kolay kolay birşey olmaz.

Almanya'dan maddi destekli Türkiye'de yaşıcaksanız Euro 3.40 oldu korkmayın :)

330 uzun yolda 320 lerden az yakar. Ş içi biraz çok yakar.

Bana az yaksın arkadaş dersen 320d (e90) kasayı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.