Şimdi Ara

BMW F30 TURBO ÇALIŞMIYOR VE MOTOR TAHRİK ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba aracım 320ied 2014 f30 n13 motor kodlu bir araç dün işten eve geldiğimde 1 saat ev işlerimi halledip dışarı çıktım araca binip çalıştırmak istediğimde çalışmadı daha doğrusu marş motoru çalıştı fakat ateşleme yapmadı sorunun akü kaynaklı olduğunu anlayıp aküyü başka bir aracımla şarjladım (anlattığım konunun başlıkla alakalı olabileceğini düşündüğüm için anlatıyorum) tekrar bastığımda çalıştı ve yürüdüm fakat bir süre sonra çekiş düşüklüğü fark ettim motorda 6 bin ve 7 bin devir aralığında tekleme vardı fakat buji kaynaklı olduğunu düşünüp pek kafama takmadım bunun haricinde hiçbir sorunum yoktu fakat sürüşte çekiş düşüklüğü fark ettiğim an turbonun çalışır durumda olmadığını anladım araç sadece motor ile hareket ediyordu durumu anlayamadım bir süre sonra motor tahrik arızası verdi ve turbo hiç çalışmıyordu maf sensörünün soketini kontrol ettim hiçbir sorun yoktu bu yaşadığım durumun sebebini bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

NOT:Nadiren kırmızı ışıkta dururken silkeleme şeklinde bir titreme yapıyor-

NOT2:araç çalışmadığı zaman tüm bobinleri söküp geri taktım yanlış takma ihtimalim var mıdır?

• tahrik turbo sorunu f30 larda kronik diye biliyorum

• Maalesef öyle fakat hangi arızanın yol açtığını öğrenmem gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw de aruza yaparsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım benzin pompasında basit bir parça değiştirmişti düzelmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW F30 TAHRİK ARIZASI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.