Bildirim
BMW fiyatlarındaki gariplik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hayır fiyatlar normal sana öyle gelmiş -
Ekran görüntüsü almamıştım böyle birşeyle karşılaşacağımı bilmediğim için. Ama örnek vereyim 3.28i + M Paket + Bütün paketler full dahil + Head-up display + Açılır cam tavan + Adaptif uzun farlar + Harman Cardon ses sistemi yani olabilecek maksimum donanım 49293€. Bu fiyatın normal olmadığını düşünüyorum. Aynı aracı birkaç hafta önce 170000TL'ye konfigüre ettiğimi biliyorum.
Aynı şey 1 serisi için de geçerli. 1,16i M Paket + Full donanım 73,000TL.
Neresi normal anlamadım ben -
sana özel indirim yapmışlardır -
otv'siz ciplak fiyat olmasin!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi topladım. full+full
sen donanım seçtiğine emin misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 16 Kasım 2012; 4:11:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent Hanna
şimdi topladım. full+full
sen donanım seçtiğine emin misin?
Sadece Opsiyonel donanımla bir boşline passat alabilirsin :) -
Konfigratörde gariplik var sanırım bence de...
640d xdrive ve M5 için tüm opsiyonları aynı seçtiğimde 640d nin fiyatı 271.000 € iken M5 in fiyatı 267.000 € çıktı.
Fakat liste fiyatları arasında 24.000 € fark var M5 tarafında fazla olmak üzere...
Yani fiyatından dolayı M5 alamayan birisi opsiyonları seçerse daha ucuza getirebiliyor aracı.... :)
En azından psikolojik olarak rahat hisseder insan kendisini :)
Fakat tabii ki gerçekte böyle değil, ya da olmaması lazım....
Bir de bayilerden karşılaştırmalı fiyat almak lazım....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X