Şimdi Ara

bmw m4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın sayesinde binmiş olduk.Tek kelimeyle muhteşem bir araç...
    https://www.youtube.com/watch?v=6IfXvHpdA-g

• Araba videolarında berbat müziklerini açan kişileri anlamıyorum. Kısta motoru dinleyelim değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Araba videolarında berbat müziklerini açan kişileri anlamıyorum. Kısta motoru dinleyelim değil mi.

Olay öyle gelişti yapabiliceğim birşey yok dostum.
  • Bu yeni turbolu motorlarda motor sesini yapay olarak hoparlörden veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam

O yüzden eski atmosferikler gibi çok matah bir şey değil o ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLooP -- 9 Kasım 2014; 23:47:17 >
  • ulan bukadar parayı nerden buluyolar amk çıldıracam yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Bu yeni turbolu motorlarda motor sesini yapay olarak hoparlörden veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam

O yüzden eski atmosferikler gibi çok matah bir şey değil o ses

Haklısınız fakat hafifletilmiş bu kasa ve araçta çift turbo var. Yani eskisinden daha hızlı ve daha çevik.
  • burası pist mi? neden insanların hayatını tehlikeye atıyorsunuz? bunu arkadaşınıza söyleyin, siz de dilsiz şeytanlık yapmayın, buna ses çıkartabilirsiniz! altınızda 500 bin tl'lik araç var, güçlü araçlar, büyük güç büyük sorumluluk getirir, apaçilik yapmayın!
  • Zenginlik ile Müzik zevki ters orantılıymış .

Yav M4 gibi bir aracım olacak şu dandik müziği dinleyeceğim he . Böyle müzikten gaza mı gelinir motor sesi varken ? Yazık vallahi yazık .

Rezil video zaten saçma sapan hareketler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.