Şimdi Ara

mercedes slk 200 vs bmw z4 vs honda s2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mercedes slk 250(1.8) 2005 model 163 hp 250 tork---70000bin lira (50.000 km)
    bmw z4 cabrio 2.00 2007 model 150 hp 240 tork---67bin lira (47.000)
    honda s2000 2.00 2009 model 240hp 210 tork---73000bin lira (22.000km)

arkadaşlar bu 3 araçtan birini alıcağım kesinleşti,0 coupe,hp bi araç almak yerine roadster 2.el bi araç almaya karar verdim,bu seçimimdende anlaşıldığı gibi performans severim tabi bunun yanında aracın getiriceği prestijde önemli,açıkca ben slk istiyorum ama daha performanslı bi araçmı alsa daha karizmatikmi karar veremiyorum.sizin tercihiniz hangisi olurdu nedeninide belirterek yazarsanız sevinirm,tabi önericeğiniz başka bi araç varsada duymak isterim

• Performans istiyorsanız diğerlerinin S2000 yanına yaklaşması olanak dışı.En büyük hazzı da Hondadan alırsınız yüksek rpm + ses bileşeni ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Günler -- 17 Kasım 2010; 14:33:37 >
  • msj ım dursun birkaç birşey yazacağım.
  • s2000 alıcaksan benim bir arkadaşım satıyor bulabileceğin en temiz s 2000 dir haberin olsun
  • bence z4...
  • Kendi adıma Mercedes seçerdim. Nedenlerim: imaj ve konfor

Honda'nın içi aşırı küçük galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 17 Kasım 2010; 18:16:09 >
  • honda s2000 üretimi bitti onu al ileride çok değer kazanıcak temiz bakarsan iyi fiata okutabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Bmw 1 vs golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oncelik performans ise zaten cevap belli Honda S2000. Ama bana gore kazandigin performans kaybettiklerine degmez.

Slk mi Z4 mu derseniz bence Z4. Hem ic hem dis gorunus olarak daya iyi (kisiye gore degisir tabiiki).
    Surus zevki olarak Z4 onde. Ayrica hem daha ucuz hemde 2 yil daha yeni bir arac. Yoksa zaten bu iki arac arasinda daglar kadar fark yoktur. ikisinde de pisman olmazsin.

Sonucta benim tercihim Z4 oldu.
  • Yürütebilirsen s2000 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Yürütebilirsen s2000 al

Bir de sığabilirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartman

s2000 alıcaksan benim bir arkadaşım satıyor bulabileceğin en temiz s 2000 dir haberin olsun

araç hakkında biraz bilgi verebilirmisin,kaç kmde kaç model değişen parça,araçta boya varmı vs
  • performansları hakkında cok fazla bir bilgim yok ama bencede s2000'ni elemelisin. dıs gorunus ve prestij olarak z4 ve slk daha iyiler. sanırım ben olsaydım z4 almayı cok ister ama gider slk alırdım :D:D
  • S2000 e hakaret

• s2000 kullanmak zordur.Herkez duramaz, herkez viraj alamaz o araçla.Tecrüben varsa s2000 al derim zevk için ama motorun sesi her devirde aynı maalesef.

CLK'da mantıklı olabilir seçim konusunda.
  • @Lazarotti'ye katılıyorum.VSA açıkken bile kontrolü zor olabiliyor.

Fakat onun verdiği hazzı da diğer 2'si veremez.
  • Performans için açık ara s2000 fakat benim tercihim bu 3'lü arasından z4 olurdu
  • s2000 ine sığmamak diye birşey yok, boyum 184-75 ben sığmayı düşünmedim bile bindiğimde aklımda başka şeyler vardı Bu arada 70 kuruş yakıyor haberin olsun
  • mercedes slk yada bmw z4 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartman

s2000 alıcaksan benim bir arkadaşım satıyor bulabileceğin en temiz s 2000 dir haberin olsun

bu arkadaşı dikkate al ve iletişime geç derim. benimde kararım s2000 olurdu.
  • Z4 ün 2.5i ya da 3.0i gibi biraz daha hacimli motorları çok daha fazla keyif verecektir.

150 hplik atmosferik bir 2.0 sönük kalıyor o aracın görüntüsüne göre.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.