Şimdi Ara

bmw mi almalıyım yoksa dizel bi arabamı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık 4 aya araba alıcak babam bana..yani benzin parası bana koycakdış görünüme çok önem veriyorum bu yüzden benim favorim 2. el bmw 316 2006 model yani şu yeni kasalardan..ama bmw yi alınca yakıt sorunu ortaya çıkıcak..bi yere gitmem için arkadaşlarla 4-5 kişi birleşip para koyup öle gitmemiz gerekicek...Ki bende arabayla çok geziceğimi biliyorum..sizce bmw 316 mı alsam yoksa o fiyatlarda (tahmini 33.000euro bana) önerebileceğiniz dizel olan başka arabalar neler ??..yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler

• Eğer maddi gelirin bir yerden yoksa baba harçlığı ile dolaşıcaksan görüntü bi yana benzin derdinden kurtulamassın kolay kolay..

Ha sıralı sistem takıcam dersen tabiki Bmw al derim..

Yerinde olsam 3.20 alıp sıralı sistemle dolaşırım..
  • babana söyle benzin parasınıda versin.yoksa hem bmw ye binicen bide benzin masrafınımı düşünücen.herhalde şaka yapıyorsun bize
  • çok kolay dizel bir bmw al
  • Bmw alıosan benzin parasının yanı sıra
    bunun bakımı var sonra sokak köşelerine focus gibi bırakamassın
    otopark parası var
    ayriyetten yedek parçasıda pahalıdır
    ben dizel Focus II aldım
    şimdi Modifiye aşamasındayım
    gittiğim yerde hertürlüde şeklimi koyuyorum
    güzel ve abartısız bir modifiye ile bence
    Bmw u aratmayacak bir araç yapabilirsin kendine
    saygılar
  • o paraya git bir sıfır alfa 159 diesel al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

o paraya git bir sıfır alfa 159 diesel al.

Bencede güzel bir alternatif.Hem motor hemde şekil olarak bence 3 serisinden bir eksiği yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alfa da en az bir Bmw kadar prestijli bence çok güzel bir seçenek göstermiş arkadaşlar.
  • alfa romeo 159 da mantıklı ki şu an o daha ağır basıyor ama bende anlayamadığım bi bmw hayranlığı var..Sıralı tüp taktırmakta güzel bi çözüm sizce bmwye sıralı tüp takıtırsam arabanın motoru zarar görür mü??kısacası sıralı tüp taktırmanın eksileri nelerdir bmw'ye??mesela ilerde satarken zorlanırmıyım??Araba 2006 model yeni kasa olcak ve tüp taktırmak sizce uygun mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malihede -- 28 Nisan 2007; 13:32:52 >
  • Ne alfası ya al koçum BMW yi namın yürüsün sonra Alfa yı nasıl satarım diye kara kara düşünme...
  • a4 2.0 tdi yada 320 d tavsiye ederim

ama söle bir AUDİ iyi gider
    http://www.araba.com/524883.html
    http://www.araba.com/547698.html
    http://www.araba.com/445327.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WirelessAsus -- 28 Nisan 2007; 13:40:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: malihede

Herkese merhaba..
    yaklaşık 4 aya araba alıcak babam bana..yani benzin parası bana koycakdış görünüme çok önem veriyorum bu yüzden benim favorim 2. el bmw 316 2006 model yani şu yeni kasalardan..ama bmw yi alınca yakıt sorunu ortaya çıkıcak..bi yere gitmem için arkadaşlarla 4-5 kişi birleşip para koyup öle gitmemiz gerekicek...Ki bende arabayla çok geziceğimi biliyorum..sizce bmw 316 mı alsam yoksa o fiyatlarda (tahmini 33.000euro bana) önerebileceğiniz dizel olan başka arabalar neler ??..yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler

Aynı durumdasın benim gibi ama ben gösterişe çok önem vermediğimden Astra dizel aldım.

Seçeneklerim arasında A3 1.6fsi( Sline paket) , 2.el 2002 3.18ci vardı. Yakıt'ı ve göze batmayı istemediğim için Astra dizel aldım. Arabadan inmiyorum İyikide almışım şehiriçi 0,140-0,150ytl arası yakıyorum.

Hem çok yakıp hem her arabaya geçilmek istiyorsan 3.16 al Performans sorun değilse alınabilir.

Birde bana garip gelen bir durum var.

Bmw alacaksın ve arkadaşlarınla para toplayıp gezeceksin Hadi millet bir turluyalım çıkın 2ytl

Milletin ağzına sakız olmaktansa arabaya binmemeyi tercih ederim.

33bin euro bir araç alıcak olsam. (Freelander 2.0tdi , A4 1.9tdi Alfa romeo 1.9jtd) alternafitlerim bunlar olurdu.

Kolay gelsin... O kadar zor bir durumki araç seçmek

• quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orjinalden alıntı: malihede

Herkese merhaba..

Aynı durumdasın benim gibi ama ben gösterişe çok önem vermediğimden Astra dizel aldım.

Seçeneklerim arasında A3 1.6fsi( Sline paket) , 2.el 2002 3.18ci vardı. Yakıt'ı ve göze batmayı istemediğim için Astra dizel aldım. Arabadan inmiyorum İyikide almışım şehiriçi 0,140-0,150ytl arası yakıyorum.

Hem çok yakıp hem her arabaya geçilmek istiyorsan 3.16 al Performans sorun değilse alınabilir.

Birde bana garip gelen bir durum var.

Bmw alacaksın ve arkadaşlarınla para toplayıp gezeceksin Hadi millet bir turluyalım çıkın 2ytl

Milletin ağzına sakız olmaktansa arabaya binmemeyi tercih ederim.

33bin euro bir araç alıcak olsam. (Freelander 2.0tdi , A4 1.9tdi Alfa romeo 1.9jtd) alternafitlerim bunlar olurdu.

Kolay gelsin... O kadar zor bir durumki araç seçmek

evt olay şöle oluyo tabiki şehir içinde dolaşırken fln benzini koyabilirim o sorun deil..sorun olan benim 3-4 ayda bir muğla-istanbul arası,muğla-ankara arası,3 haftada birde izmir-muğla,haftada bi kerede marmarise gitmem..Şehirlerarasına giderken para toplamak gerek :) muğla aydına arkadaşım 15 ytlye giderken ben 50 ytlye gitcem..ama bende senin gibi yapcam galiba..Bmwden vazgeçmek istemiyorum ama :( en mantıklısnı yapmam gerek saol :) ama galiba bende dizel bi araba alıcam..

• Şu yeni focuslar benim hoşuma gidiyor. HB olanları. dizeli de var ne güzel...
  • Yeni focuslar gerçekten güzel araçlar Kısmetse ben de kısa doğru ikinci el az km'li 1.6 tdci ghia CVT bakıcam , sana 1.6 TDCİ GHİA CVT şanzumanlı HB bir focus yakısır yanına bir de ESP + TCS ve sunroof alıp garantiyi de 5 sene yaparsın , 33.000€'dan artan parayla da mazot koyup baya bir gezersin
  • Bmw yeni kasa 3.16 - ALfa 159 jtd bakıyoruz biz arkadaşa siz focus diyosunuzyazmadan bir düşünün
  • focus arabamı ..acentada bile vitrinde dururken dökülecek gibi duruyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

focus arabamı ..acentada bile vitrinde dururken dökülecek gibi duruyor ..
    Dostum tamam senin BMW 1.16'ın kadar kaliteli olmayabilir ama bu kadar da yerin dibine sokma lütfen aracı Motoruyla , donanımıyla , şanzumanıyla , yol tutusuyla , yakıt tüketimiyle focus benim gözümde dizeller arasında sınıfının lideridir
    Not:Bu yorumumda bahsettiğim araç Focus 1.6 TDCI Ghia CVT ' dir.Opsiyon olarak sunulan ESP'yi de alırsanız emin olun yol tutus konusunda o sınıfta hiçbir aracı rakip olarak tanımazsınız
    Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Bmw yeni kasa 3.16 - ALfa 159 jtd bakıyoruz biz arkadaşa siz focus diyosunuzyazmadan bir düşünün

yapma yaaaaaaa, inanmıyoruuum
  • Seninkiside peki arabamı 1 serisi
    quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

focus arabamı ..acentada bile vitrinde dururken dökülecek gibi duruyor ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.