Şimdi Ara

Bmw X1 Ve Uber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uber Select yapabileceğim bir araç arıyorum. Bu da ortalama günde 8 saat araç yollarda olacak. Araba eskidikten sonra satmak gibi bir niyetim yok, uberi 2 sene kadar yapıp sonrasında şahsi aracım olarak devam edeceğim. Fazla yakması ve parçalarının pahalı olması gibi durumlar sebebi ile sizin bu aracın ticari kullanımı hakkında yorumlarınız nelerdir? Parça pahalılığı gibi durumlar düşünülünce

100bin km araç alınır mı üstüne bende bir dünya km t koyacağım nihayetinde.

Not: 17 bin dolara 2015 alınıyor, honda civic 2015 model fiyatları 15 16 bin dolar. Fiyat olarak bu modellerden çok uçuk değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi ülkedesiniz? Almanya da über var mı ?

• Ben olsam prius alirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağam melmeket nire?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • funmanias F kullanıcısına yanıt
    Hocam Almanya'da var mı bilmiyorum ben Kanadadayım

• Hocam X1 Uber select e kabul ediliyor mu? Kontrol ettiniz mi bazi sehirlerde 3 serisi bile selecte kabul edilmiyormus.
    Bir de bmwler premium benzin kullaniyor o yuzden karinizi azaltir.

Parca olarak bmw tabiiki pahali, ama sarf malzemeler (disk, balata vs.) ucuz bulunuyor baska markalar. Sensorler vs. ise pahali tabiiki.
    Ayrica ne yazikki bmwler az ariza cikaran araclar degiller. Bence Uber icin uygun bir secim olmaz.

Ayrica teoride select olunca daha cok kazanacagim diye dusunuyorsunuz ama select isteyen musteri olmayinca gene normal uberX almak zorunda kalacaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 17 Temmuz 2019; 20:12:8 >
  • amerikada 2010 model 7 bin dolarlık mercedes e350 w211 aracımla uber select yapıyordum.

binen insanlar arabaya hayran kalıyordu.

hem ucuz hem sağlam hemde motor şanzıman bullet proof
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhadım

Hocam Almanya'da var mı bilmiyorum ben Kanadadayım
    Neresinden?
  • Bmw uber icin uygun olmaz. Mercedes Benz yada Japon araclarina yonelin hatta Select icin tercihen Lexus Hybrid

• Hybrid araçlara yönelin, uber için en uygunu japon hybrid ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam X1 Uber select e kabul ediliyor mu? Kontrol ettiniz mi bazi sehirlerde 3 serisi bile selecte kabul edilmiyormus.
    Bir de bmwler premium benzin kullaniyor o yuzden karinizi azaltir.

Parca olarak bmw tabiiki pahali, ama sarf malzemeler (disk, balata vs.) ucuz bulunuyor baska markalar. Sensorler vs. ise pahali tabiiki.
    Ayrica ne yazikki bmwler az ariza cikaran araclar degiller. Bence Uber icin uygun bir secim olmaz.

Ayrica teoride select olunca daha cok kazanacagim diye dusunuyorsunuz ama select isteyen musteri olmayinca gene normal uberX almak zorunda kalacaksiniz
    X1 kabul ediliyor fakat audi q3 veya q5 almaya karar verdim gibi. Audi konusunda fikriniz nedir?

• passat alin

• 2. el tesla falan al derim
  • kcart K kullanıcısına yanıt
    Tesla ile ne uberi hocam kafayı mı yediniz

Kanadanın neresindesin bilmiyorum ama kış çok dertli geçiyor. 4x4 hybrid ne varsa ona bakın bence. Artık Uber 2 yıldan eski araçları kabul etmeyecek gibi bir haber vardı ona da bakın derim.
  • dhadım kullanıcısına yanıt
    HOcam Audi kotu araba degil. Ariza konusunu bilmiyorum.
    Sunu dusun Uber select kulaga hos geliyor daha cok kazanacagini dusunuyorsun ama gercekten Uber Selecti cagiran insanlar var mi fazla sayida ona bakmak lazim.

Uber Select yerine hybrid bir arac alip yakiti minimuma indirerek belki de saatlik daha cok kazanabilirsin. Hybrid Fordlar falan cok ucuza satiliyor.

Su an ben kendime X3 sinifinda bir araba alacaksak olsam GLC alirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.