arkadaşlar asus ekran on board mı alıyım yoksa ekran kartı harici mi olsun
Bence onboard alma çünkü boşa para verirsin tabi eğer oyun oynamayacaksan farketmez.Ama oyun oynayacaksan dışarıdan Ekran kartı zaten takıcaksın.Onun için bilgisayarı ne için kullanacağınıda yazsan iyi olur.[^]
benim gibi 2-3 oyun dışında çok fazla oyun oynamıyosan onboard yeterli olur
yok fazla oyun oynamam işte ne alsam bi kararveremedim
onboard alman için neredeyse hiç oyun oynamaman lazım. Zira 64bit onboard ramli ve shadersiz bir grafik bağdaştırıcısı ile ancak halflife felan oynanabilir adamakıllı
<font face='Comic Sans MS'><font size='2'><font color='purple'>Harici olmasi sistem kaynaklari ve performans olarak(kallavi bisey alirsan tabi) daha verimli,randiman alicam diyorsan kesinlikle onboard olmamasi gerekir bence</font id='purple'></font id='size2'></font id='Comic Sans MS'>
ben asus aldım hem onboard hemde AGP yuvası var.. eger bole bişi bulabiliyorsan böle bişi al.
o/b ekran kartları sadece görüntü almak için kullanılır(ati ıxp hariç).Yani bunların zaten performans gibi bir iddası yoktur zaten olamazda.Eger ben oyun aynamam diyorsan herhangi bir o/b kartı seçebilirsin.Yok ben arada bir oynarım diyorsan ATI IXP 150 var o/b ati 9100 var bu sana ilaç gibi gelir bence bunu al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme