Şimdi Ara

bobinaj sarımı kaç tl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avuç içi kadar bi aksama bobinaj sarımı yaptıracağım. 70'lerden kalma bi vintage vantilatörüm var. Tahmini fiyat ne kadardır. Bilen arkadaşlar bi yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanpunk -- 20 Temmuz 2013; 13:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karaköye gidip sormanda yarar var her dükkan bir değil en ucuzunu bul
  • Valla dostum bobinajın belirli bir fiyatı yok. Ama şunu diyebilirim ki 50-60 TL'den fazla verme.

Bizim fabrikada üç fazlı (evet yanlış yazmadım üç fazlı) küçük bir fan motoru yanmıştı (2-3kW) sardıracak yer bulamadım. Orijinalinden zaten piyasada yok, bulabildiğim fanlar da çok küçük ve güçsüzdü. Bir tanıdık bulduk da hatırla gönülle sardırdık motoru.

Arkadaşın dediği gibi sarımcılara gidip tek tek soracaksın, ısrar edeceksin, pazarlık edeceksin. Çoğu usta küçük işlerle uğraşmak istemiyor. 40-50kW'lık koca koca motorları sarmak varken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanpunk

Avuç içi kadar bi aksama bobinaj sarımı yaptıracağım. 70'lerden kalma bi vintage vantilatörüm var. Tahmini fiyat ne kadardır. Bilen arkadaşlar bi yardım etsin

Dostum arkadaşlarında belirttiği gibi ufak işle uğraşmıyorlar haklı olarak, ama siz ücrette sorun olmaz derseniz o zamanda yeni bir vantilatör parasını geçebiliyor,bende bu sıkıntıyı yaşadım ve hurdacılardan aldığım bir motoru uydurma yöntemi ile bir şekle soktum idare ediyor,kal sağlıcakla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 v dc motor sarımı hak.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.