Şimdi Ara

Bodrum’da esnaf taklit ürün denetimine karşı yolu kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bodrum'da esnaf, taklit ürün denetimine karşı yolu kapatıp oturma eylemi yaptı.
    https://www.youtube.com/shorts/DTQf6tcXsB4?feature=shared

Bodrum kent merkezinde faaliyet gösteren bazı firmalara taklit ürünlerle ilgili polis ekipleri tarafından denetim yapılmak istendi.

Denetimlere tepki gösteren çok sayıda esnaf, kepenk kapatıp, Bodrum Belediye Meydanı’nda toplandı.

Neyzen Tevfik Caddesi’ni saksılarla kapatan esnaf, burada oturma eylemi başlattı.

Polis ekipleri, esnafı eylemi sonlandırması için ikna etmeye çalıştı

İkna çabalarının sonuçsuz kalınca bölgeye Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli geldi.

Darendeli, kısa bir süre konuştuktan sonra esnaf eylemden vazgeçerek yolu tekrar trafiğe açtı.

NTV

• Şaka gibi, başka ülkede göremezsin böyle bir şey. Adamlardaki özgüvene bakin, devlete karşı geliyorlar. Herkes biliyor ki sattıkları ürünlerin büyük çoğunluğu sahte. Hepsinin esnaflık belgesi alınmalı dükkanları kapatılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethiye’de adamların onlarca dükkanı var içinde alenen Nike, Adidas gibi markaların çakmalarını satıyorlar. Utanmazlar FB, IG gibi platformlarda reklam bile yapıyorlar. Hatta yerel haber kanallarının facebook hesaplarında bu çakma markaların satıldığı dükkanların reklamlarını bile gördüm   hatta turistleri falan da çarpıyorlar..’’ şu dükkandan şu ürünü aldım bilmem kaç bin liraya diye, beni tokatladılar mı ‘’ diye ağlayan İngilizler var

Komedi resmen

• Esnafımızın ahlâk seviyesi buradan belli oluyor işte. O eylem de yaptıkları ticarî ahlâksızın ilânı olmuş. Yerli ve millî esnafımız.

• Kaçak elektrik kullanan bunu nasıl doğal hak gibi görüp direniyorsa bu da aynı şey.
    37 yaşında emekli olup, mevcut emekli yükü malum iken halen kademeli emeklilik diye gösteri yapanlar. Rüşvet, yolsuzluk, ahlaksızlık vs vs.
    Bu ülkeden bir halt olmaz. Daha Bu günler iyi günler. Vatandas kaliten belli. Siyasetçin de bu oluyor. Kim yönetirse yönetsin bir şey değişmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yıllardır var ama asıl problem sahte ürünü neredeyse orjinal fiyatına satıyor adamlar

• Turistik bölgeler çok sıkı denetlenmeli. Turiste en ufak kazık atanın oralarda esnaflık yapmasına engel olunmalı.

Alman turist Adidas diye aldığı ayakkabı iki gün sonra yırtılsa. Bir arkadaşı, ya sen Türkiye'ye gitmiştin ben de gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misin deyince ne diyecek? Kendi bindiği dalı kesmek böyle bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülkede hukuk yok kötüler süperkahraman diye her konuya boşa yazmıyom

• Ondan sonra da "bu sene işler kötü, esnaflar kan ağlıyor..." falan diye haberler çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt

önce görevi ifa edecekler, sonrası zaten geri gelir. sahte olma ihtimali yüksek olan ürünü, bir vatandaşa satın aldırarak, ürünün kontrolünü yapacak. bu kadar basit. bunu kanunlara da yazacak. bak bakalım o zaman neler oluyor piyasada.

• Muz cumhuriyeti görüntüleri maalesef birde Bodrumda oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.