Şimdi Ara

Body Çalışıyorum Ama Vücut Şişmiyor Tecrübeliler Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşındayım 3 aydır vücut çalışıyorum ama öyle ağır hareketler ile değil.5x2 dumbell'larla her gün çalışıyorum+200mekik+150 şınav.Şimdi kaslar bayağı belirgin.mesela sağ kolumu sıkınca bayağı belli oluyorlar ama bu abilerde gördüğüm gibi şişik değiller.Gücümde de bayağı artış olduğunu farkettim ama kaslar şişmiyor.Ne önerirsiniz?Boyum 165 sizce yaşıma göre ideal mi yoksa kısa mıyım?Boyum daha da uzar mı?Bu yaşta ne vücudu diyeceksiniz eğer ciddi zararı varsa bırakırım eğer bilgilendirirseniz sevinirim.

• Kısasın.O yaşta 178 79 dum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield. -- 21 Şubat 2015; 17:51:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır çalışmazsan hacim alamazsın , bench squat ve temel hareketleri yap ama ağır kilolarla yap,zaten 3 ayda da fazla birşey bekleme uzun süre yapman lazım belli bir kas kütlesi için ayrıca günlük proteinini alman çok önemli boyun kısa olduğu için daha çabuk vücut yaparsın bu avantaj , eğer sakalların falan çıkmadıysa yani ergenlik bitmediyse uzarsın daha
  • tavsiyeler için çok sağol abi.sakalım çıkmadı daha ama tüy şeklinde bıyıklarım çıkmıştı (kestim).şöyle 175'in üzerine çıkabilsem iyi..
  • iyi moral verdin eyv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

tavsiyeler için çok sağol abi.sakalım çıkmadı daha ama tüy şeklinde bıyıklarım çıkmıştı (kestim).şöyle 175'in üzerine çıkabilsem iyi..

genetiğinde varsa olursun kendi başına boyunu uzatmak içinse sağlıklı beslen et süt yumurta balık falan tüket bol bol , yüzmeye gidebilirsen oda çok iyi olur boy uzatmak için inşallah uzarsın kardeşim
  • Çok sağol.
  • Arkadaşım gelişme çağındasın ve çok ağır yüklenirsen vücuduna gelişimine, kemiklere vs olumsuz etki edebilir. Spor yap, gerçekten herkesin hayatında olması gereken ve özellikle senin yaşındaki gençlerin gelişimine büyük katkıları olan bir şeydir spor. Ağır kilolar kaldırmak kas kütlesinde büyüme sağlar evet ancak yaşın ve bulunduğun dönem açısından çooook fazla ağır girmemen. Zorlanacak kadar ağırlık kullan ancak tatlı zorluklar olsun bunlar. Umarım anlatabilmişimdir :)
  • Jumanji J kullanıcısına yanıt
    anladım dostum sağol ben de zaten boy kısa iyice batırmiyim diye ağırlıkta abartıya kaçmıyorum 5x2 dumbell'lar idare ediyor artık büyüme tamamlanınca Allah'ın izniyle squat'lara başlarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.