Şimdi Ara

Bodye Başladım ve Saçlarımıda Uzatıyorum Gelişimde Problem Yaşar mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bodye başladım. Saçlarımda uzun sayılır.Kestirmek istemiyorum. Kas gelişiminde zararlı olur mu ?
    Bilgilendirirseniz şimdiden teşekkür ederim.

• Olur.Saç ve vücuttaki kıllar ne kadar fazla olursa vücudun o kadar protein harcar.Gelişimini azaltır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRRa35

Olur.Saç ve vücuttaki kıllar ne kadar fazla olursa vücudun o kadar protein harcar.Gelişimini azaltır.

Uzaktan yakından alakası yoktur.
  • haydar dümene sorulan sorulara benzemiş :)) mastürbasyon sivilce yaparmı tarzı. şaka bi yana etkilemez .
  • Kıllar vücuttaki kan dolaşımını etkiliyor.
    Kas oluşumunu yavaşlatıyor veya engelliyor.
    Enerjiyi azaltır.(örn:koldakiler kolun enerjisi , bacaktakiler bacağın enerjisi.)
    Terlemeyi zorlaştırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4anil

haydar dümene sorulan sorulara benzemiş :)) mastürbasyon sivilce yaparmı tarzı. şaka bi yana etkilemez .

haydar dümen derken oLdumu şimdi bilgi için tşk.
  • Hocamda kestir etkiler demişti. Ama ben bir kişinin fikrine sabit kalmayayım dedim sağolun tşk.ler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRRa35

Kıllar vücuttaki kan dolaşımını etkiliyor.
    Kas oluşumunu yavaşlatıyor veya engelliyor.
    Enerjiyi azaltır.(örn:koldakiler kolun enerjisi , bacaktakiler bacağın enerjisi.)
    Terlemeyi zorlaştırır.

Enerjiyi azaltmaz, uzun süreli aktivite esnasında adalede daha fazla laktik asit birikmesine neden olur ve acı duymana neden olur.
  • Acı değilde yorgun hissedersin kendini
  • saçı kısa kestirsende yine içten uzamaya devam eder. dışardan kestirmen bir şeyi değiştirmez.Hocanızın dediğinin bir mantığı yok.
  • Saçmalıktan başka birşey değil. Gittğim bir salondaki profesyonel vücutcuların tamamı uzun saçlıydı, İsmail Akbal da buna dahil. Neden tamamı diye soracak olursanız, sanırım orada bir kızılderili furyası sözkonusuydu. Felsefi bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZUĞAŞİBERE -- 17 Ekim 2009; 10:14:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.