Benim pek hedefim yok iki ünide gözümde en iyisi sizce hangisi İst olması yönüyle Boğaziçi daha ağır basıyor bir tık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi endüstri vs ODTÜ PC
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neden boun cmpe düşünmüyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 17 Temmuz 2024; 11:29:15 > -
Çünkü odtunun eğitimi çok daha iyi bilgisayarda ama bir yanım da end istiyor daha rahat olması acisindan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok farki yoktur diye tahmin ediyorum, Bilkent endüstri de düşünebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 17 Temmuz 2024; 11:49:48 > -
Hocam bilkent endüstri gelebilir bi ihtimal odtu elektrik de sizce hangisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
odtü
-
Mis gibi yerler ikisi de ama ben odtu ee okumak isterdim ama bilkent ie de öğrencilik keyifli geçer senin tercihin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahatlığa bakmam da odtu ee sayesinde yurtdışı yapabilir miyim acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yurt dışı işi size bağlı. hakkını vererek odtü den mezun olabilirsen olur. yurt dışında diploman değil senin yeteneklerin göz önünde olur. bu aklında olsun. odtü gibi eğitim kurumlarını yeteneklerinizi arttırmak için kullanın.
-
Boğaziçi Endüstri tabikide
Ankara'nın soğuğunda; ODTÜ Bilgisayar gibi bir yerde 4-5 seneni perişan etmeye gerek yok.
İstanbul sınırsız imkanlarıyla, Boğaziçi gibi Networkü geniş ve Endüstri gibi kolay bir bölümü okuman en hayırlısıdır
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X