Bildirim
Boğaziçi Gelir mi Gelmez mi?!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kesin gelir bambam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mf birincisi 2200 ea'da. işletme öncesi max 500 kontenjan var. 100 tane edb çözebilen mf çıksa, 600 650 ile kapatır xD -
Bu ne saçma bir yorum böyle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
beni de korkutan bu hocamquote:
Orijinalden alıntı: SkyName
mf birincisi 2200 ea'da. işletme öncesi max 500 kontenjan var. 100 tane edb çözebilen mf çıksa, 600 650 ile kapatır xD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
Dostum geleceğini bildiğin halde konu açmandaki ısrar nedir ?
Elbette gelir ilk 1k içindesin endişe etmene gerek yok -
hocam kontenjanları sıraladığımda 650 yapıyor
up
Ya dostum adam 500 e girip IUHF yaziyor
Benim gecen sene arkadasim 1009.idi IUHF yazdi
Ayrica sırf iühf un kontenjani 500+ yani hem onumuzde az da olsa sayisal var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
up bro
İktisatın geleceğini düşünüyorum ama İşletme için emin değilim. Geçen seneki durum ile bu seneki durum çok farklı. Geçen sene çok fazla sayısalcı vardı eşit ağırlık sıralamasında, benim sıralamam bile İşletme'nin 7 kişi gerisindeydi. O yüzden doğal olarak aradan sayısalcılar çıkınca işletme taban sıralaması geriledi, 1500'lere kadar. Ama bu sene ilk binde neredeyse hiç sayısalcı olmaması nedeniyle işletmenin ilerleyeceğini düşünüyorum ve biraz riskli bir sıralama bence. -
Isletme gelmeyebilir ama iktisat cepte diye dusunuyorum, iyi haber iktisat>isletme
up
Lan manyak mısınız ank tabikir gelir adamlara bak ayriyetten edebiyat çözen sayısalcılar geçen sene kadar var rahat olun
umarım hocamquote:
Orijinalden alıntı: IAbuzerI
Lan manyak mısınız ank tabikir gelir adamlara bak ayriyetten edebiyat çözen sayısalcılar geçen sene kadar var rahat olun -
up -
Hocam yapmayın, siz giremeyeceksiniz de kim girecek? rahat olun. İşletme olmasa bile -ki olma ihtimali çok yüksek- iktisat banko. -
gerçek oldu hocam ... -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- goodnotes fiyat
- sınav dönemi vitamin takviyesi
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- asistan doktor maaşı 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X