Bildirim
Boğaziçi Hazırlık Online
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3-4 yıl aşı bulunana kadar online yapsınlar da hep beraber zil takıp oynayalım, allah akıl fikir versin.
edit: şimdi gördüm bölüm öğrencileri yurtlara yerleşiyormuş, bu arkadaşlara covid geçirmez zirh takacaklar herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 6 Ağustos 2020; 23:27:21 > -
Boğaziçi'nde hazırlık Kilyos'ta bir de. Yani en izole yer. Bölümü başlatıp hazırlığı başlatmamak saçmalık olmuş. -
Hazırlık en kolay online verilebilecek sınıf çünkü. -
Beyler ben bu yıl sınava girdiğim için böyle oldu.Hazırlığı evde okumanın başka bir açıklaması yok :D -
spring semester'a da babayı alırız diyenler beğensin -
Kur sınavını nasıl yapacaklar acaba ? Bu arada spring de büyük ihtimal online olur . Bilenler yazabilir mi bu seneki BUEPT nasıl oldu seviyesi nasıldı ? -
Hocam hazirlik sinavi online mi? -
Sabancı’yı nerden öğrendiniz ? -
-
Boğaziçinde bu sene okuyacaklara üzüldüm, gitti güzelim Kilyos :( -
Sabancı'da okuyorum. -
Hazirlik okumak icin buepte girmemistim, su an hazirligi atlama sansim kalmadi mi yatay gecisle bogazicine girecek biri olarak? -
Pm’den bir şey sorabilir miyim hocam ? -
Tabiki hocam. -
Bölümler yerleşirken hazırlığın yerleşmemesi üzdü biraz :/ -
gerçekten kilyos en izole yer ayıp etmişler biraz
illa diyolar ki sabancıyı bire yaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chocitoo -- 7 Ağustos 2020; 1:23:32 > -
Yazık olum üniversitedeki en güzel yıldır hazırlık online olması çok kötü atlayabilen atlasın. -
Yatsın hocam hazırlık okuyacaklar. Atlayan adamın bile atlamaması lazım, hazırlık okumadan bölüm dersleri direk tokatlar YKS sonrası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravitist -- 7 Ağustos 2020; 1:48:27 > -
Baslarim boyle isine hee agiz tadiyla bi uniye gidemiyoruz daha ben buraya uni ilk gun kombini atacaktim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 7 Ağustos 2020; 1:55:53 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
spring semester'a da babayı alırız diyenler beğensin
|
3-4 yıl aşı bulunana kadar online yapsınlar da hep beraber zil takıp oynayalım, allah akıl fikir versin.
edit: şimdi gördüm bölüm öğrencileri yurtlara yerleşiyormuş, bu arkadaşlara covid geçirmez zirh takacaklar herhalde |
Boğaziçi'nde hazırlık Kilyos'ta bir de. Yani en izole yer. Bölümü başlatıp hazırlığı başlatmamak saçmalık olmuş.
|
Benzer içerikler
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- bilkent ilk 100 bursu
- hazırlıkta devamsızlıktan kalmak
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X