Şimdi Ara

Boğaziçi Makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçinde makina mühendisliği okumak çok mu zor arkadaşlar,4 sene bitmez mi okul (hazırlık dışında) çok zorlanır mıyım?

• Sıralama kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen endüstri istemiyo muydun?
  • evet ibre makinada şuan :.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer94

evet ibre makinada şuan :.

kafalar kafalarr.....
  • 1280 benim .
  • "her üniversitede eem,endüstri ve bilgisayarın altında" eeee yani?. PUan boşa gitmesin diye ölmüyorum en doğru kararı vermeye çalışıyorum,seçenekler arasında, hiç düşünmeden X üniv Y ölümü mü yazayım listeye. O kadar çalışştım, finali iyi yapmak istiyorum . Kendi dereceni yazman da kimin neresinin kalkık olduğunu ögsteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer94

"her üniversitede eem,endüstri ve bilgisayarın altında" eeee yani?. PUan boşa gitmesin diye ölmüyorum en doğru kararı vermeye çalışıyorum,seçenekler arasında, hiç düşünmeden X üniv Y ölümü mü yazayım listeye. O kadar çalışştım, finali iyi yapmak istiyorum . Kendi dereceni yazman da kimin neresinin kalkık olduğunu ögsteriyor

yaşın benden 2 büyük olduğu için abi diycem sana. bak abicim 1-2 puan düşük bi bölüme gidersen kimse seni suçlamayacak ya da hayatın 1-2 puan düşük bi yere gittin diye daha kötü olmayacak. endüstri istiyosan endüstri, makina istiyosan makina, bilgisayar istiyosan bilgisayar yaz. hepsine ait başlık açtın forumda. en çok da en son tıpta karar kılıp gitmenden korkuyorum. o derece b.ktan bi buhrandasın bence.

• Bölümün zor olduğu ve hazırlık sınavının zor olduğunu biliyorum.hazırlık sınavı örnekleri var internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.