Şimdi Ara

Boğaziçi Matematik Öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazılır mı son gün yardım eder misiniz durum malum

• Çukurova matematik öğretmenliği mezunu ile aynı maaşı alacaksın. Özel ders filan hikaye, onu her matematik öğretmenliği bitiren yapabilir Akdeniz matematiği bitiren de özel dersten iyi para kasabilir Boğaziçi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    haklısın sanırım sağol
  • Odtü kimya hocam aylik 15bin geliri var. Eger paradan bahsediyorsak yaz hocam. Yalnız mebde degil dersanelerde calis. Ortam, basarili ogrenci her sey dersanelerde var. Gir dersaneye piyasa yap parayı kır.

• fena gaza getirdin be deminki mesajdan sonra :D
  • riversongmp R kullanıcısına yanıt
    hocam mühendislik yazın kpssye girin devlette çalışın
    özel sektör acımasızca diyorsanız
  • Dersaneler demişsinde adamın ögretmenlik vasfı var mı ? bildiğini aktarabiliyor mu ? kim kime 16 bin veriyo o kadar kolay mı..Öğretmenlik bölümlerinde okulun çok bir önemi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    4 yıl önce açıldı
    Matematik Mühendisliği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evladıhomosaphiensss

hocam mühendislik yazın kpssye girin devlette çalışın
    özel sektör acımasızca diyorsanız

Hocam adamı uçurumdan aşağı attınız resmen..devlette mühendislikte atama puanlarına bi bakın , fikriniz yoksa yorumunuzda olmasın lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: riversongmp

Arkadaşlar yazılır mı son gün yardım eder misiniz durum malum

Yazılmaz desek yazmicak mısınız? Kendi hayatınızı kendiniz çiZin, parayi bu kadar önemsemeyin. İşini seven ücretsizde çalışıyo..
    (Ör: sırf durumu olmayip çalışkan bir öğrencisi olduğu ve bunu verebilecek bilgilere sahip olduğunu düşündüğü için 2 yıl önce 1 kuruş indirim yapmayan matematik hocsö bu cocuga ücretsiz ders veriyordu)

• zescafe Z kullanıcısına yanıt
    çok yüksek
    van karabük mat öğretmenlği okumuyor boğazçinde okuyor alt yapısı var kpssde yapar o 89 90 puanları
    fikrim var...
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    O şekilde demek istemedim aslına bakarsanız birkaç özel durumumdan dolayı bir bayanın kendi ayakları üstünde durabilecek kadar kazanması gerektigini biliyorum bu yüzden gözümü korkutuyor
  • evladıhomosaphiensss E kullanıcısına yanıt
    tesekkürler haklısınız birçok yönden değerlendirilmeli ve okul faktörü de bayağı etkili
  • riversongmp R kullanıcısına yanıt
    O bayan/erkek bölümünde en az gerektiği veya gerektiğinden fazla bilgi sahibiyse, kendi ayakları üzerinde durabiliyordur. Ama matematik mühendisliği deseydiniz, daha geniş, zor, kapsamları, dişli bir meslek seçmiş olurdunuz. Matematik geniş bir bölüm, şöyle açıklayalım.
    Pi Sayisi fizikte 3, Matematikte 3,14 gerçekte;
    3, 14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510 58209 74944 5923
    Pi sayısı böyle sonsuza dek sürer. Pi sayisini (harfleri bir rakam olarak adlandırsaydık) tüm söyleyeceğiniz(sevgiline seni seviyorum gibi),söylenmiş(dogum tarihiniz), yapılmış(lys sonucunuz gibi),yapılacak her türlü hareket, her türlüzaman kırılması bu sayıların içinde mevcuttur.

Matematik çok güzel bir bilimdir, eğer ilgi besliyorsanız pişman olmazsınız. Mesleğini seven her insan kendi ayakları üzernde duran bir bireydir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimShay -- 2 Ağustos 2016; 23:31:51 >
    Bayağı ilgiliyim zaten başka dersin içinde kendimi düşünemiyorum yeterince kurcalatıyor kendisini sonsuz yani bitmiyor gerçekten teşekkür ederim
    baya yanlış bir yorum olmuş. pi yi 3 alıyormuş fizik 3.14 alıyormuş matematik. Pi sayısı zaten matematiksel bir ifade. Matematik nasıl 3.14 alsın ? pi sayısı her yerde fizikte matematikte dahil pi olarak alınır. Ayrıca Matematik bir bilim değildir. Bilim tanımına uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drixer -- 2 Ağustos 2016; 23:49:05 >
  • Öğretmen olmak istiyorsan git
    ama idealin değilse sıralamaya gore ise büyük hata olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.