Hocam son durumunuz nedir, Boğaziçi'nde benzer süreci yaşayan tanıdığım var, sizin gibi tıpa geçmek istiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi'nde mühendisliği 3. sınıfa geçerken bırakıp tıpa geçmek (6. sayfa)
-
-
hocam hacettepeye geçiyorum bu dönem. içim rahat artık mühendislik bana göre değilmiş. iki sene önce iptal ettim ama artık eminim tıp okumak istediğimden.
-
Yaş kaç hocam ?
-
Azami süre sıfırlanıyor mu hocam tıpa geçince. Bana harç ödüyorsun dediler, kafam karisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 23 hocam. azami süre girdiğiniz sınıfla alakalı eğer 1. sınıfa başlıyorsanız normal bir öğrencinin azami süresi neyse sizinki de o oluyor.
-
Mühendislikte 2. sınıftan sonra tıpa gidersek hocam o zaman yine 6+3 hakkımız oluyor ama öteki okuldaki geçirdiğimiz süreler fazlalık sayılıyor ve bir süre sonra harç ödüyoruz. Harç ödeniyor dediler bana çünkü
bana da girdiğiniz sınıfı girdiğiniz bölümün azami yılından çıkarıp buluyorsunuz dediler hocam. aksi bir durum varsa d bilmiyorum.
-
Hocam Boğaziçi'nde kaç sene okudunuz. 4. sınıfa geçsek bile myp ile tıpa yatay geçiş hakkımız oluyor mu, bilginiz var mı?
Hocam son durum nedir, memnun musunuz ? Sosyal anlamda zorluk çekiyor musunuz
Dark side a hoş geldiniz hocam umarım ileride pişman olmazsınız sadece ingilizceyle dünyanın sizin olacagı bir mesleği bıraktığınız için :(
Hocam Boğaziçi'nde 5 yıl okudum hazırlık dahil. Sosyal anlamda da ben zaten çok başarılı bir insan değildim ve ufak tefek sorunlar yaşasam da aradığımı bulduğumu düşünüyorum. İleride zorlukları olacaktır ama en azından sevdiğim şeyi yaparken zorlanırım. Kendimi bir mühendisten ziyade olarak hekim olaral gördüğüm için şu an huzura ermiş gibiyim.
allah gönlüne göre versin hocam güzel attan inip başka bı güzel ata binmisin sadece auuuu 23 yaşında tanıdığım beslenme diyetetikgi bırakıp pilotaja baslayan var gördüğüm en iyi adamlardan biri sen de oylesindir tecrube kazanmissindir
Bence bölüm derslerini yapıp yapamadığından bağımsız olarak derslere çalışırken severek mi çalışıyorsun, örneğin dif denklemler çözerken bir değer bulmak bir denklem oluşturmak bulmaca gibi zevkli mi geliyor bunu ölç.
Eğer ki hoşuna gitmiyorsa zorlama tıpa geç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum hocam, matematik ve fizik sevmeyen biri için mühendislik okumak eziyet. Kişinin kendini tanıması doğru bölümü seçmede çok önemli.
Hocam inşallah memnunsunuzdur her şey gönlünüzce geçmiştir🙏, dönem 1 için çalışma stili vs olarak tavsiye ve önerileriniz var mıdır? Sevgiler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X