Şimdi Ara

Boğaziçi'nde mühendisliği 3. sınıfa geçerken bırakıp tıpa geçmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
9
Favori
11.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçişi yaptınız mı ? Geçiş yaptıktan sonra iptal edilebiliyor mu ki ?

• Hocam belki öyle değil ama ben bi trollük sezdim çünkü daha önce bu şekilde trolleyenlere çok şahit oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kro60

Hocam belki öyle değil ama ben bi trollük sezdim çünkü daha önce bu şekilde trolleyenlere çok şahit oldum

hayır troll değilim hocam. öğrenci kartımı da atarım çok çok isteyip şüphe eden olursa. hatta şehrimi söylerim gelene de çay ikram ederim memnuniyetle.

• Ailenizin tepkisi nasıl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C861FDC6D

Ailenizin tepkisi nasıl oldu

desteklediler diyebilirim. ama kolay bir süreç olmuyor elbette. konuşmak, anlatmak, dinlemek gerekiyor. iki tarafın da uzlaşmacı ve makul olması lazım. aslında yaş ilerledikçe bu tip mesleki takıntıların ne kadar gereksiz olduğunu da anlıyor insan.

• pastacii kullanıcısına yanıt

Kardeş şu sözünden şunu anladım. Sen hiçbirşey bilmiyorsun. Milleti boş cümlelerinle meşgul etme. Herkes senin gibi boş değil sonucta.

• hocam özel mesaj atacaktım ama alıma kapalı diyor birkaç sorum olacaktı

• Doktorla konuşsan 2 saat mesleğe sövüyor keşke mühendis olsaydim diyor,mühendisle konuşsan o da 2 saat sövüp keşke tıp okusaydim, mühendislik çok zor diyor.Halinden memnun olan yok.Sen 3-4 sene önce (sınava ne zaman girdiysen) çevrenden illa tıp yaz baskısı yapılmıştır ona rağmen ee yazdıysan tıpa ilgin yoktur bence.Bastan başlayıp 6-7 yıl okuyacağına 2 yıl daha okuyup en azından diplomani alman daha mantıklı bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chvjlnlhhkk

hocam özel mesaj atacaktım ama alıma kapalı diyor birkaç sorum olacaktı

Açtım hocam.

• introdus kullanıcısına yanıt

Kardeş hangi muhendis 2-3 yila doktorun aldiğindan fazla aliyor. Piyasayi bilmedigin o kadar belliki. Şimdi bana Bill gates i örnek verirsin sen. Neyse git biraz piyasa öğrende gel. Sacmalama beleş diye, kendini fazla yorma.

• Eger icimde kalir belki onlinedan boyle oldu diye dusunuyorsaniz 1 sene uzatmayi goze alip bu sene o kaldiginiz 4 dersi ve dusuk notlu derslerinize retake atarak bolume bir sans verebilirsiniz. Kalirsaniz bolumde zaten ortalamayi yukseltmeniz gerekicek o yuzden vakit kaybi sayılmaz bence.

• The biggest dreamer T kullanıcısına yanıt

Bunların hepsi sıkıntı hocam foruma göre pratisyen 7 8 k alıyo sorduğum pratisyen 15 civarı söyledi geçen ortopedi doktoruna 25 civarı alıyomusunuz dedim dedi ki 30 un üstü de oluyo kaç tane mühendis bu maaşları alır sırf bu yalan yanlış bilgilendirmelerden dolayı foruma girmek istemiyo insan...

• Retcken R kullanıcısına yanıt

iki okulda da kaydım görünüyor son birkaç belge işi kaldı

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

kalırsam benim için 1-2 senenin o kadar önemi yok. bir ihtimal üzerine de karar vermeyi çok istemiyorum ancak içimde öyle bir düşünce var acaba böyle mi olurdu diye

• Chvjlnlhhkk C kullanıcısına yanıt

Yanılmıyorsam myp ile geçerseniz geri donme imkaniniz oluyor, o yuzden bi tik daha cesur karar verebilirsiniz bence.

Bu arada myp ile gecis tarihinin hala icinde miyiz Cogu okul basladi cunku

• kro60 K kullanıcısına yanıt

Hocam hepsi boş insan yok doktor şöyle alıyor yok memurdan az aliyor, birara yok hemşire doktordan fazla aliyor felan demişlerdide fena gülmüştüm. Cahil insan çok maalesef. Adamlar birkac tane çok iyi maaş alan muhendis gorüp mühendisler cok iyi kazaniyor diyorlar. Bu kadar konuşuyorlar atsinlar maaşlarinıda gorelim. Anca yok şu tanidigim, yok bu tanidigim diyorlar. Hocam bunlarin hepsi boş muhabbet yapiyorlar ya. Adamlar resmen troll olmuş.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

başvurular vs. ağustosun 16sında bitmişti ancak eski okuluma geri dönme şansım var diye biliyorum

• The biggest dreamer T kullanıcısına yanıt
    Sen beni ne zaman gördün de bunu anladın? Boun eee için çok çalışıp tutturamadın da milletin de okumaması için mi çabalıyorsun yoksa? Nitekim ben bir ayı aşkın süredir sözlükte yoktum bile. Dreamer olmaya devam et başka bir şey olabilmenin olanağı yok zaten. 😘

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • banasquatyapmayıöğret kullanıcısına yanıt

Yok tıp garanti meslek olmaktan çıkarmışta neymiş. Kardeş git biraz piyasayi öğren ya. Cidden sana şuan mesaj yazmak bile benim için zaman kaybı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.