Şimdi Ara

Boğaziçi Pdr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi Pdr sıralaması geriler mi yükselir mi ?
    2017: 10.220
    2018: 14.300
    2019: 10.462
    Bu sene tahmini kaçla kapatır ? Benim sıralamam 12.963 gelme ihtimali var mı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kontenjanı artmış mi bu sene?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jacob Allen kullanıcısına yanıt
    hayır aynı

• 9-11 arasi

• başka tahmini olan var mı

• son 1 2 senedir boğaziçi odtü diye millet bölüme çok fazla bakmadan yazıyor ve sıralamalar bu yüzden artıyor bu sene de aynı trendi görüyorum bu yüzden bu bölümde ilerleme olabilir --- girme ihtimaliniz yok

ama daha yüksekteki bölümlerde kontenjan artışı bu ilerleyişi geriletebilir --- ucundan girme ihtimaliniz yüksek

veyahutta bölüme olan ilgi azalmış olabilir (pdr özelinde bu mümkün) --- girme ihtimaliniz yüksek

bu ihtimaller olası senaryolar

benim tahminim sıralamalar böyle kötü gelmişken kimse mezuna bırakmak istemeyecek(bkz: geçen sene) dolayısıyla boğaziçi abi diyerekten insanlar bölüme bakmayıp üniversiteye güvenerek tercihlere yumulacaklar,dolayısıyla bu bölüm ilerleyecek tahminen 8.5-9k

tüm olasılıkları göz önünde bulundurduğumuzda gelme ihtimalinin %40 olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beausejour -- 30 Temmuz 2020; 17:46:20 >

• Beausejour B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim evet boğaziçi abi yaa kafasında çok yazan var zaten garip bir sene ne olur ne olmaz kestirmek çok zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi İşletme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8k ile girdim geçen sene. 3k dan giren dahi var psikoloji tutmayanlar ama boun isteyenler yöneliyor. Büyük ihtimalle 9k civarına çeker bu yıl çünkü bazı insanlar bölüm değil üniversite tercihi yapıyor yani başlıyor yazmaya sıralamasına göre gelebilecek her bölümü boun'dan mesela. Ben de yaptım aynısını o yüzden uluslararası ticaret de bu yıl beş bine falan çekeceği için PDR de rahat dayanir 9k'ya bence. Ama yaz tabi tercih listene bu işler hiç belli olmaz

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 28 Ağustos 2020; 13:46:18 >
  • cemrekisa kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ben psikoloji istiyorum çoğu kişi okul etiketinden dolayı yazmamı söyledi ama zaten vazgeçtim okulun değil bölümün önemli olduğunun farkına vardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.