Şimdi Ara

Boğaziçi - Yönetim Bilişim Sistemleri(MIS) - ANA KONU (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
945
Cevap
41
Favori
108.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Mckinsey,Bcg gibi yerler iyinin ustunde ingilizce istiyorlarmis mesela o yuzden sordum. Is aramaya baslayacaktir o zaman. Linkedin profili varsa pm atar misiniz ?
    İyi derken ben de C seviyelerinden bahsediyorum, çoğu şirket staj başvurusu yaptıktan sonra İngilizce sınavı atıyor direkt. İlk onu geçmek gerekiyor. LinkedIn profilini paylaşmak doğru olmaz buradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    O sinav biraz daha is odakli oluyordur heralde. Ama suan c1-c2 gibi seviyem, bolumu okurken de gelisir heralde geceriz

• Arkadaşlar tanıtım günleri önümüzdeki 10 gün içinde başlayacak. Aklınızda soru işareti kalmaması için gelip hocalarla ve mezunlarla konuşmanızı öneririm. Programı resim olarak ekliyorum.

• Hocam diğer üniversitelerde bu bölümü okursak yine iş konusunda önümüz açık olur mu sizce ? 2 yabancı dil biliyorum şu an ana dil seviyesine yakın İngilizce ve almanca bitirmeyi düşündüğüm üniversite de deü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoist

Hocam diğer üniversitelerde bu bölümü okursak yine iş konusunda önümüz açık olur mu sizce ? 2 yabancı dil biliyorum şu an ana dil seviyesine yakın İngilizce ve almanca bitirmeyi düşündüğüm üniversite de deü
    Diğer üniversiteler hakkında bilgim yok maalesef ama Almanca bilmek büyük avantaj.

hocam bilgisayar mühendisliği ile yandal yapmak mümkün mü bilginiz var mı ? bu bölüme girersem tamamen yazılım mühendisi olmak için girerim (olan mezunlarını linkedinden araştırdım) ve bilgisayar mühendisliğinden ders almanın faydalı olacağını düşünüyorum.

edit: şimdi buldum yandal için cmpe150 dersinden en az bb ile geçmek gerekiyormuş sanırım bu dersi mis okurken almak imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 15 Temmuz 2019; 21:2:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

hocam bilgisayar mühendisliği ile yandal yapmak mümkün mü bilginiz var mı ? bu bölüme girersem tamamen yazılım mühendisi olmak için girerim (olan mezunlarını linkedinden araştırdım) ve bilgisayar mühendisliğinden ders almanın faydalı olacağını düşünüyorum.

edit: şimdi buldum yandal için cmpe150 dersinden en az bb ile geçmek gerekiyormuş sanırım bu dersi mis okurken almak imkansız
    Bilgisayar mühendisliği ile yandal yapılmıyor, ama yükseklisans yapabilirsin yazılım mühendisliği vb gibi

1.dönem olan sınırsız seçmeli dersini Cmpe150 alıp minimum BB ile verip yan dal başvurusunda bulunulamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDragonn

1.dönem olan sınırsız seçmeli dersini Cmpe150 alıp minimum BB ile verip yan dal başvurusunda bulunulamaz mı ?
    Sanmıyorum zaten CMPE150 hocası onaylamaz büyük ihtimal. MIS131 dersine denkti galiba.

Hocam mis sonrası hangi yüksek lisans programlarına girme imkanımız var boun'da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar herkese. Manisadan yazıyorum. Sınav sonucuma göre tanıtım günlerine yetişmeye çalışacağım. Bölüm diğer tüm EA bölümleri gibi kendini geliştirmekten geçiyor. Yani sayısal bölümleri gibi değil. İngilizce hazırlık var galiba, bu konuda biraz bilgi alabilir miyim sizden?
  • Hocam mesela deüde ilk seneyi bitirip sınava girip kazanıp buraya geçsem ben burdan aldığım ilk sene dersleri bounda hiç görülmemiş mi sayılır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hoist

Hocam mesela deüde ilk seneyi bitirip sınava girip kazanıp buraya geçsem ben burdan aldığım ilk sene dersleri bounda hiç görülmemiş mi sayılır ?
    Bu konuyu bilmiyorum ama geçmek çok kolay değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

Hocam mis sonrası hangi yüksek lisans programlarına girme imkanımız var boun'da
    Bu konuyu da tam bilmiyorum ama yazılım mühendisliği yapan vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: byegeli35

Merhabalar herkese. Manisadan yazıyorum. Sınav sonucuma göre tanıtım günlerine yetişmeye çalışacağım. Bölüm diğer tüm EA bölümleri gibi kendini geliştirmekten geçiyor. Yani sayısal bölümleri gibi değil. İngilizce hazırlık var galiba, bu konuda biraz bilgi alabilir miyim sizden?
    Merhaba, tabi ne öğrenmek istersin hazırlık hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Bu konuyu bilmiyorum ama geçmek çok kolay değil.

Alıntıları Göster
    Yksye girip öyle gelmekten bahsediyor, Dokuz Eylül'de 1 sene okusam gelmeden okumuş olduğum dersleri saydırma gibi bir durum var mı diye soruyor, bence böyle bir şey olmaz
  • Hadi hayırlı olsuuuunnnn

• Ya ODTÜ işletme ya burası hayırlı olsun

• Herkese sınav sonuçları hayırlı olsun arkadaşlar. Okulumuza ve bölümümüze bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

Ya ODTÜ işletme ya burası hayırlı olsun
    Geçen sene de aynı durumda olan bir arkadaş vardı MIS seçti. Çok memnun şu an, seninle konuşmasını rica edebilirim istersen.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.