Şimdi Ara

Boks başlamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar çok zayıf ve çelimsizim. Yaş 21. Fitness yapamıyorum çünkü çok çabuk sıkılıyorum. Vücudumu geliştirmek için ve boş zamanlarımı değerlendirmek için boks düşünüyorum. Sorum şu boksta fitnesstaki gibi vücut geliştirilir mi? Birde kadıköy boks kulübünü çok övüyorlar giden varsa bilgi verebilir mi? Yaş ortalaması falan kaçtır? Şimdi küçük çocuk çok varsa kendimi ezik hissederim orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boksta fitness gibi vücut gelişimi olmaz ama beslenmeye dikkat edersen gelişim olur
  • fitness kadar çok vücut gelişimi olacağını ben de düşünmüyorum ama savaş sanatları vücudu geliştiriyor bu bir gerçek beni tanımayan biri gördüğünde direkt olarak "sen sporcu musun? vücudun sporcu gibi duruyor" diyor.

• Kendimi ezik hissederim çok yanlış bir cümle ve kafa yapısı kardeş. Eğer bu kafayla herhangi bir dövüş sporuna başlarsan muhtemelen maceran çok sürmez. Boks zeka temelli bir temas sporudur. Temel teknikler öğrenildikten sonra zekayla oynanan bir oyundur. Boks antremanlarına eklemlenmiş kültür fizik hareketleri emin ol vücudunu hayal edebileceğinden çok daha iyi hale getirecektir. Fitness ile hiçbir zaman elde edemeyeceğin fiziksel özellikler ve görünüm kazandıracaktır.
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Kardeş hayır ynlış anladın, şimdi ben gidicem 21 yaşındayım ama 13 14 yaşında çocuklar varsa hep aralarında nasıl hissedersin bi düşün

• Body yaparsanız ayakta çalışmayın boy kısalığına neden oluyor, ayrıca en önemlisi omuzlar omuzları geliştirmeden diğer yerler çirkin oluyor, benim tavsiyem body ile vucudu hafif şekle sokup sonra boks yapılması,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.