Şimdi Ara

Bol Carpisma Kaza efektli Yaris Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 senelik ps3 kullnicisiyim ancak ne gariptir ki bir kez bile araba yarisi oyunu almadim veya demosunu indirmedim!
    basliktanda anlasilacagi uzere, kaza ve carpisma efektleri on plana cikan bir oyun tavsiyesi istiyorum!
    iyi forumlar!!

• Tabii ki Burnout Paradise ve Split/Second
  • need for speed hot pursuit, burnout paradise, split second

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 26 Ocak 2011; 13:46:41 >
  • Carpısma istiyorsan split/second derim
  • Burnout Paradise
  • tesekkurler arkadaslar!
    peki bu isimlerini yazdiginiz oyunlarda;m kaza aninda goruntu slow motion a gecimu yoksa ayni sekilde kendi hizinde devammi ediyor?
  • Aradığın oyun Burnout Paradise.Kaza anında slow motiona geçtiğide oluyor normal hızında devam ettiği de.Sıfırını 25-30 TL'ye bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV'da Garaja Araba Koymak?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de oyum Burnout Paradise'a hocam. D&R'larda 40 tl olmalı. Hem ucuz hem çok eğlenceli.
  • Burnout Paradise ultimate box edition alabilirsin. Sıfırı bandrollü 25-30 arası.
  • Wheelman Split second Burnout bu 3 ü
  • Ben beğenmedim ama Split/Second işini görür. Burnout Paradise iyi oyundu ama.
  • herkeze cok tesekkurler!!!
  • Burnout Paradise veya Blur olabilir..
  • Dirt de olabilir.
  • burn out paradise mediamarktta 30 lira haberiniz olsun. bu arasa burn outda split screen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

burn out paradise mediamarktta 30 lira haberiniz olsun. bu arasa burn outda split screen var mı?

burnout'ta split screen yok... ama netten multiplayer var... bence nfs hot pursuit daha güncel ve daha hoş ama kaza içinse kesinlikle burnout :))
  • dirt 2
  • Tam Burnout'u anlatmışsın başlıkta.
  • suan alternatifsiz SPLIT SECOND OLDUKCA ZEVKLI BIR OYUN tam bır arcade ama Motostrom Apolcypse cıkacak ve herkes ona bakacak
  • MODNATİON RACERS
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.