Evet. Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir soru aslında. Mesela ben Play-asia veya harhangi başka bir siteden NTSC bir oyun aldım. Ama oyun Pal da destekli. Bildiğiniz gibi bir oyun 2 bölge destekleyebiliyor. Ama kafamı kurcalayan şu ki bölge kodu yüzünden multiplayerde başka bir bölge koduna sahip (Benimki NTSC- Arkadaşın PAL gibi) olan kişiyle mesela FIFA oynayabilir miyim? Ayrıca livedan indireceğim DLC lerde vs. sorun yaşar mıyım bölge kodu yüzünden ? Teşekkürler.
evet oynayabilirsin
dlcler konusunda sıkıntı yaşarsın online oyun konusunda da gamertag'in hangi bölgeden açıldıysa o bölgedekilerle oynarsın
Hmm. Sağolun arkadaşlar. Bu arada 12henry14 ne gibi sorunlar yaşarım DLC ler konusunda ? veya (PM)
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
dlcler konusunda sıkıntı yaşarsın online oyun konusunda da gamertag'in hangi bölgeden açıldıysa o bölgedekilerle oynarsın
yanlıs bilgi . ben ntsc kullanıyorum arkadasım pal kullanıyor fifa oynayabilir miyiz ? diyor . senin cevabın gt hangi bölgeden ise ordakilerle oynarsın demişsin bu bilgi yanlıstır . gt ne olursa olsun online oynarken sorun yasamaz . ben ntsc kullanıyorum pal kullanan her arkadasım ile online oynayabiliyorum ...
quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
Hmm. Sağolun arkadaşlar. Bu arada 12henry14 ne gibi sorunlar yaşarım DLC ler konusunda ? veya (PM)
senin makina ntsc j ise sana oyun satabilirim arkadaş
@fetok12:
Hayır makinam PAL. Sadece bilgi amaçlı soruyorum.
@xYaKuBux:
Teşekkürler. Ama birde DLC sıkıntısı kaldı. Acaba o engeli nasıl aşarım onuda öğrenirsem (:
Xbox' da Dlc'ler konusunda da sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. US hesabım var, konsolum ve oyunlarım Pal. Yüklediğim herhangi bir DLC' de bölge sıkıntısı yaşamadım. J bölgeler için durum farklı mıdır bilemem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme