x (formerly twitter) Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) on X https://x.com/tanjuozcanchp/status/1831038448435864036?s=46Gece Alem yapıp tüm pisliği arkalarında bırakmışlar. Atıklar konusunda tüm şehirlerde aynı hassasiyet uygulanmalı. |
Bolu'da Parkta İçki Pisliği Bırakılması
-
-
Artık şu çevreyi kirletenlere ağır cezalar verilmeli.
-
Belki içkiyi vurgulamak istedin ama bu genel bir sorun. İçki içen şişesini, içmeyen her tür diğer çerçöpünü bırakıyor. Herkes mesrebine göre çöpünü bırakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu genel bir sorun. Ahlaki bir sorun.
Sigara izmaritine daha çok kılım.
Bizim milletin cebine dokunulsa çözülmeyecek bir sorun değil.
Cezalar artarsa kimse atmaya cesaret edemez.
-
Bizimde sitenin arka otoparkinda icip icip arablarin yanina atiyorlar bira sislerini belediyeye ait olmasa orasi yapamazlar
Kackere sikayet ettik kansizlari gece 11 de gelip 3 e kadar iciyorlardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim toplumda cezasız olmaz. Eskiden cahile, köylüye laf ederdik, onları suçlardık. Şimdi şehirde yetişmiş eğitimli ve hatta kendilerini elit gören insanlar ile cahil, köyden gelmiş insanlar arasında toplu yaşama uygun davranma konusunda ciddi bir fark yok.
Yere çöp atma ve tükürme sorunu bitmez bu ülkede. Adam yere çift sarılı yumurta kadar balgam çıkarıyor gözünün içine bakıyorum utanır mı diye umrunda değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesele içki mi yoksa pislik mi?
Bravo diyorum Tanju'ya yapıştırsın. Elimde fiş slip oluyor ufakcık kağıt, çöp arayıp bulup atarken böylelerine daha ciddi ceza vermek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 4 Eylül 2024; 20:44:57 > -
Konu sahibinin derdinin pislik olmadığı, içki olduğu apaçık ortada.
-
Sen bir de akp mitingi sonrası miting alanını gör
-
Otobüste tutunma direklerinde sakız gördüm ben.Herif bilerek sakız yapıştırıp gitmiş.Askerde deliğe değil kabinin içindeki duvara sıçan gördüm.Bu millete bazı konularda kuzey kore gibi davranacaksın
Tekelden alkol alınca zaten poşete koyuyor tekelci, bu sahıslarda o içtiklerini çöplerini o poşete geri koyup atacaklardı da, konu sahibinin alem anlayışı çok komik, sanayi bölgesinde kablo sardıkları büyük makarayı sehpa yapıp, tahta sandalyede için kişiler alemci, iyi güldüm valla
Yahu alkol ile birlikte pavyon mu geliyor otomatikmen, dilber dansları falan filan :)
-
X markası adı altında zemzem suyu olsa ve haberdeki bir içki değil de X markalı bir zemzem suyu olsaydı, İslamcılar hakkında burada ne küfürler edileceğini forumun varsa vicdanına bırakıyorum.
Arab tebaası olan milletlerde ortak sorun çöpünü etrafa atması,toplamamasıdır malesef ki bunu değiştirmeniz çok zor.
Doğru olanı yapmış. Keşke cezalar daha da caydırıcı olsa. Ne bileyim ağzıyla, yalatarak çöp toplatma filan olsa iyi olurdu.
Herkes çöpünü toplayacaksa bu çöpçüler ne işe yarıyor?
-
Çöpçüler yerlerdeki çöpü değil çöp kutularındaki çöpü alır.
Bizim insanımızda çevre temizlik anlayışı yok. Mesela Balkan göçmenleri kapılarının önlerini daima temiz tutar sabah erkenden kalkıp kapılarının önlerini temizlerler. Bizimkiler ise küçük bir azınlık dışında ellerinde ne varsa atarlar. Hele Kürtlerin yaşadığı mahalleler daha beter. Sokaklarda bi insan cesedi görmediğiniz kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 5 Eylül 2024; 8:52:32 > -
Keşke bu yorumu okumasaydım...
Sen bir de akp mitingi sonrası miting alanını gör |
Bu genel bir sorun. Ahlaki bir sorun. Sigara izmaritine daha çok kılım. Bizim milletin cebine dokunulsa çözülmeyecek bir sorun değil. Cezalar artarsa kimse atmaya cesaret edemez. |
Konu sahibinin derdinin pislik olmadığı, içki olduğu apaçık ortada. |
Belki içkiyi vurgulamak istedin ama bu genel bir sorun. İçki içen şişesini, içmeyen her tür diğer çerçöpünü bırakıyor. Herkes mesrebine göre çöpünü bırakıyor.
|
Artık şu çevreyi kirletenlere ağır cezalar verilmeli. |
Mesele içki mi yoksa pislik mi? Bravo diyorum Tanju'ya yapıştırsın. Elimde fiş slip oluyor ufakcık kağıt, çöp arayıp bulup atarken böylelerine daha ciddi ceza vermek lazım. |
İşte ortadogu ülkeleri için örnek vatandaş. |
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- kürtler atatürk"ü sever mi
- fissler boykot mu
- 25 yaşında hakim olunur mu
- 1 milyon tl eft ücreti
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- bitcoin haram mı diyanet
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X