ey milletvekilleri bir işe yarayın işçinin yanında olun, bari özel sektörde de 35 saat olsun , ... büyütüyorsunuz anca, hiçbir işe yaradığınız yok bir kerede birlik yapın halkı işçiyi düşünün , özel sektörde de 35 olmasının hükümete ne zararı var ki, kanun görüşmeleri sırasında verin önergeyi en azından özel sektör de 37.5 saat felan olsun, yapmayın işçinin ne eksikliği var memurdan, bütün yükümüzü işçiler çekiyor. haberler Bomba iddia! Mesai saatleri kamuda 35, özel sektörde ise 40 saate düşecek https://www.haberler.com/ekonomi/bomba-iddia-mesai-saatleri-kamuda-35-ozel-17747473-haberi/ |
Bomba iddia! Mesai saatleri kamuda 35, özel sektörde ise 40 saate düşecek.
-
-
40 saat ne la 35 olsun bari.
-
Ayrımcılık olmamalı,
MEMUR 35 yerine 36 saat olsun.
Özel sektör 34 saat olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir de hocam özel sektörde en az iki tam gün tatili işverene zorunlu olacak şeklinde kanun çıkmalı yoksa , işe yaramaz erir gider 5 saat mesaide.
-
O kesinlikle olmalı uzaktan çalışmaya müsait işlerde olmalı istanbulda kaldık gidemiyoruzda remote vermeyen iş verene cezai işlem uygulayacaklar aslında.
-
Ceza bilmiyorum da yazılım, proje yönetimi, müşteri hizmetleri vb. iş dallarında uzaktan çok iyi çalışılabiliyor. Devletin remote iş sağlanması için teşvik sağlaması gerekli.
İstanbul'un sorunlarını çözmek için önemli bir adım bu, yüksek kira, yüksek trafik, aşırı kalabalık, depreme hazırlıksızlık vs. sorunlar insanların İstanbul'da yaşamaya zorlanması kaynaklı.
Adam gidip Anadoludan da çalışabilsin, nüfus dengeli dağılsın. PC başında yapılan fiziksel olmayan işler için 2024'de illa gerek var mı İstanbul'da plazada çalışmaya?
-
Yok tabikide hocam pc başında mail al gönder et bu her yerden yapılabilecek iş insanları plazaya dolduruyorlar trafik stres insanlar istediği yerde çalışabilmeli bence.
-
gençler ülke batıyor , sanayilerde batmamak için inanılmaz bir işçi çıkarma furyası var , ne 35i ne 40ı
bunlar bizim gibi ülkelerin dertleri değil , bunları dert edinecek noktaya gelmemiz için yapılması gereken daha çok şey var
kendinize gelin gerçekçi şeylere kafa yorun
-
Devlettekiler hiç durmasınlar isterlerse zaten çok bişey yaptıkları da yok..
böyle mantıklı bir yorum bir anda beklemediğim şekilde geldi güldürdü :D
vergi ve adalet sisteminin gözden geçirilip liyakatin geri gelmesi, yozlaşmanın yok edilmesi ve kaçak kaynak tüketimlerinin durdurulması lazım. eğitime el atılması lazım, belediyeciliğe ayar çekilmesi, tarım ulaşım, iletişim ıvır zıvır falan bir çok sorun varken çalışma saatlerini tartışmak ne kadar mantıklı? zaten kanunlara uymayan bir hükümet, zaten kanunlara uymayan bir özel sektör ve zaten kanunlara uymayan bir halk var elimizde...
azimle hacet gideren betonu delermiş... eğer insanımız azim ile hep bu saydığım konuları tartışırsa yani hiç sapmadan ve falso almadan bu aynı konuları tartışırsak artık ülkeyi düzeltmek zorunda kalır hükümet ama olmuyor işte çünkü halkımızın kendisi genel olarak çakal çukal... ayrıca hükümet halkın zeka seviyesinin düşük olduğunu bildiği için hemen gündem saptırıyor ve sorunlarımız unutturuluyor.
kaç gündür özgür özelin ayağını konuşuyorlar yada mustafa sarıgülün cinsel tercihini konuşuyorlar, yahu nasıl insanlarsınız? allah ıslah etsin, allah tepenizden bakıtsın. çok ölümcül ve ciddi sorunlarımız varken özgür özelin ayağını konuşuyorsunuz size helal olsun ben ne diyeyim...
-
memurlar uygularda özel sektörde karşılığı olmaz, gelire göre vergi işide bu uygulamaya geçememek geçmemek nedniyle olmaz mesela, kısaca olmaz beler, karşılığı yok yani
-
Fırsatçı işverenlere mülteci çalıştırmak için bir bahane daha olur bu uygulama.
-
4 ay önce CİMER' e yazmıştım:
"Pandemi zamanı memurlar öğlen arası vermeden 10:00 - 16:00 arası çalıştı ve gayet iyi çalıştılar, bunu daimi hale getirin böylece öğlen yemeği masrafından da kurtulursunuz"
-
Memurların neden işe gittiklerini bilmeyen vatandaş bir ben miyim acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 24 Ağustos 2024; 10:38:25 > -
Ne bilek böyle ameliyat yapsın hasta baksın güvenliği sağlasın hırsızı falan yakalasin çocuklara eğitim verilsin vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanun çıksa ne olur? Kanunu uygulayacak iktidar olmadığı sürece.
-
Yav he he. Zeki Müren de bizi görecek mi
Düşer de riayet etmezler.
Adam oraya haftalık 40 saat yazar, 60 saat kaktırmaya devam eder. Denetim yok nasılsa.
-
Çok beklersiniz ve avucunuzu yalarsınız. Asla böyle bir şey, iş saatlerinin düşürülmesi gibi bir uygulamayı akp yapmaz. Çünkü bu parti, fakirin ümüğünü sıkan ve ezen ve aynı fakirlere de kendisini alkışlatıp bir de oylarını alan, patronların, zenginlerin, para babalarının, baronların partisidir. Patronun yanında onun güvencesidir. Bu sene asgari ücrete zam yapmayarak kendisini patronlara alkışlatan bu partiden, işçiye zerre kadar iyilik yapmasını beklemek ve ummak, ahmaklık alametidir.
-
ab abd de bile hikaye bu roman mavi yaka,özel sektörde .
ingiltrede sadece 3.000 kişinin (geneli yazılımcı )pilot proje yaşadığı olayı milyonlara yaymak herkes böyle çalışıyor sanmak kafasıyla uzaya çıkacaklar yakında.
her şey statülü iyi okumuş kariyer yapmış yükselmiş insanlara kahpe dünya,boşuna aileniz iyi okuyun yükselin demiyor bir bildikleri var.
olsa bile maaşı hayatı dolgun beyaz yakalara uygulanır anca oda prestijli büyük şirketlere koç,sabancı,eczacıbaşı vesayre.
amele heryerde amele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2024; 18:11:23 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ceza bilmiyorum da yazılım, proje yönetimi, müşteri hizmetleri vb. iş dallarında uzaktan çok iyi çalışılabiliyor. Devletin remote iş sağlanması için teşvik sağlaması gerekli. İstanbul'un sorunlarını çözmek için önemli bir adım bu, yüksek kira, yüksek trafik, aşırı kalabalık, depreme hazırlıksızlık vs. sorunlar insanların İstanbul'da yaşamaya zorlanması kaynaklı. Adam gidip Anadoludan da çalışabilsin, nüfus dengeli dağılsın. PC başında yapılan fiziksel olmayan işler için 2024'de illa gerek var mı İstanbul'da plazada çalışmaya? |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- necip fazıl kısakürek atatürk düşmanı mı
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- israil asgari ücret
- tf 2000
- togg kampanya
- adıma şirket var mı sorgulama
- mavi taksi
- 2000 km menzilli füze
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X