MErhabalar, dell inspiron 1545 laptop um var. Üretimden kalkan model :) Açılırken BOOTMGR is corrupt. Sistem boot edilemedi hatası alıyorum sişyah ekranda kalıyor. Götürdüğüm teknik servis muntemelen anakartta problem var dedi. Forumda araştırdım ama anakartla sıkıntısı olanı göremedim. Ne yapmam gerekiyor.
Pc yi hepsiburada.com dan almıştım. 2 sene oldu yada olacak. DELL teknik servise mi götürsem. Bu iş sanırım pahalıya patlayacak bana...
Yardımcı olabilirmisiniz_?
Teşeküürler.
Bu kadar saçma bir yorum görmedim, desem. Anakart ile konunun hiç bir alakası olmayabilir. İşletim sisteminiz orijinal yani katılımsız ise kurtarma konsolu ve CD 'si BootMGR ''Başlangıç Onarma'' ile işletim sisteminiz kurtarılabilir. En kötü ihtimal format atarsınız.
işletim sistemi açılış dosyası yada dosyaları zarar görmüş işletim sistemi kurarak sorunu giderebilirsiniz.
Pc mi götürdüğüm teknik servis Win7 ultimate kurmayı denemiş fakat başarılı olamamış. XP kurulmuş bilgisayara. XP kurulabiliyorken neden Win7 kurulamadı anlamıyorum?
Win7 dvd si gözümün önünde çalıştırıldı...Siyah ekranda Loading Files dedikten sonra ekran tamamen siyah oldu. Hiçbirşey açılmadı.
Ayrıca laptopımı 30 eylül 2009 da aldım, hepsiburada.comdan...DELL oldugu için service tag den sorguladım Garantisi 26 Mayıs 2009 da başlamış ve haliyle bitmiş. Ama ben 30 eylülde aldım. Faturam o tarihte...DELL garanti kapsamına giriyor mu acaba ürün? Sorun çıkarılır mı?
Son kullanıcı ürünü hangi tarihte alırsa garanti o zaman başlamaz mı?
An itibariyle DELL Teknik Destek ile görüştüm. Hepsiburada.com dan aldığım faturanın fotoğrafını istediler emin olmak için. Gönderdim, maksimum 2-3 güne kadar servisimiz gelir dediler. Arıza tespitinde arızanın hard diskten kaynaklandığını söylediler.
Teşekkür ediyorum DELL e buraya kadar olan süreç için. :)