Şimdi Ara

BORA 2000 TRENDLİNE ( BRC SIRALI SİSTEM MY07) TAKTIRDIM YAKITI NE KADAR OLMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben forumda yeniyim. 2000 model BORA aldım Trendline. 8v. 90.000 km. aracıma brc my07 taktırdım. şehir içi ve şehir dışında ne kadar yakmalı sizce. bi hafta önce ölçtüm şehir içinde 250 kuruş yaktı. sizce çokmu.
    bazı sorunlar oldu araçta. mesela
    1- araç bazen yolda giderken benzine geçiyo. araç içindeki lpg düğmesinden benzine geçtiği zaman dit dit sesi geliyo. neden olabilir.
    2- Araç bazen benzinde çalışırken henüz gaza geçmemişken stop ediyo. rölanti ayarından olabilirmi
    3- direksiyonu çevirince tam tur yapınca devir saatinde oynamalar oluyo sebebi ne olabilir. motor sanki boğuluyo gibi oluyo. yardımcı olursanız seviniriz.

• aracta bogaz kelebegini temizlettir,termostat ve ısı musirini kontrol ettir en son olarakta taktırdıgın yere goturup programı yeniden kurdurt,sanırım programı yuklerken full yuk altında ayar yapmamıslar bundan dolayıda sorun olabilir
  • yarın kelebek boğazını temizletecem. ama diğer yerlerde bi sorun yok. boğaz kelebeğini temizlettikten sonra yeniden kurdurtmak gerekiyomu. fikirlerin için teşekkür.
  • ful yük altında derken
  • 3. olay benzindeyken eskiden de var olan bir prolem olması lazım. hidrolik direksiyonlu her araçta direksiyonu tam çevirip biraz da zorlayınca devir saati oynar ve gırr vızz gibi sesler gelir önden.
  • ccaparli ama devir saati baya oynuyo yani 4000 5000 devire inip çıkıyo. ustaya gösterdim yarın boğaz kelebeğini temizleyelim dedi bakalım ondan sonra yapacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zem81

ccaparli ama devir saati baya oynuyo yani 4000 5000 devire inip çıkıyo. ustaya gösterdim yarın boğaz kelebeğini temizleyelim dedi bakalım ondan sonra yapacakmı

haa yok benim dediğim rölanti devrinden +- 400 devir falan.

kelebekten sonra düzelmezse bir de rölantiyi ayarlayan zımbırtıya baktırın. (bazıları benzin otomatiği diyor, bazıları rölanti motoru)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.