Bildirim
BORA mı COROLLA mı?
Oral-B Pro Serisi 1 Siyah Elektrikli Diş Fırçası, 1 Diş Fırçası Başlığı, Braun Tasarımı : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBPNS2RB
6 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
konu hala güncel. -
Bir VW kullanıcısı olarak temiz, az km yapmış, servis bakımlı bir Bora nın seni mutlu edeceğinden eminim. Corolla araçları da çok iyi ve sorunsuzdur, ancak bir Bora kadar kemikli ve tok değildir, daha hafifdir ve konforu daha düşüktür. Arkadaşıma otomatik vites Bora comfortline araç aldığımızdan beridir kendisi memnuniyet içerisinde kullanmaya devam etmektedir.
Şimdiden hayırlı olsun.. -
teşekkür ederim. İnşallah bir BORA alacağım. -
Otomobilden beklentiniz nedir? Serilik, ekonomi ise Toyota, Konforsa her ikiside ancak ben Bora'yı öneririm. Yakıtac gelince LPG li bora ideal olur ama performans arıyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben de Bora vardı, bu yüzden satıp Passsat aldım bir de tüp taktırdım. Bir araçtan beklediğim herşeyi karşılıyor. Sizin için hayırlısı olsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X