merhabalar yakında bora almaya karar verdim.8valf ve 16 valf olanları varmış!ben 16 valf almaya karar verdim yakıtının daha düşük performansının 8 valveye göre daha ii olacagını düşünüyorum.hangi sene 16 valf üretmeye başladılar 2002 lerde falan mı yok sa 2003 ve yukarısı mı ürettiler yardımcı olursanız cook sevinirim saygılarımla.
boraların 16 v olanı yok hepsi soch yani üstten tek egzantrikli 8 v en son jettalar bile 8 v yani eski bora motoru sadece fsi olanlar 16 v..onlarda jetta zaten
bora pasifikler 16v. o da 2002 olması lazım
2002-2003-2004 model bora ve golfler 1.6 16 valve motorludur. 2002 öncesi ve 2004 sonrası tekrar 8 valve 1.6 SR motora dönülmüştür. 16 valve in çekişi ve yakıt tüketimi iyidir. ancak parçasını zor bulursun. 8 valve 1.6 SR motor yığınla. audi a3, '98 den beri golf ve boralar hep aynı motoru kullanır. parçası hurdacı ve parçacılarda boldur.
eski bir 2001 golf 8 valve kullanıcısı olarak tüm bu parça zorluklarına rağmen 16 valve olan motoru tavsiye ederim. 1.6SR 8 valve motorun yakıt tüketimi yüksek ama motor yinede zayıf. çünkü eski teknoloji..
ayrıca aynı konu vw başlığı altında da açıldı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme