Şimdi Ara

BORALAR HANGİ SENE 16 VALVE OLDULAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yakında bora almaya karar verdim.8valf ve 16 valf olanları varmış!ben 16 valf almaya karar verdim yakıtının daha düşük performansının 8 valveye göre daha ii olacagını düşünüyorum.hangi sene 16 valf üretmeye başladılar 2002 lerde falan mı yok sa 2003 ve yukarısı mı ürettiler yardımcı olursanız cook sevinirim saygılarımla.

• boraların 16 v olanı yok hepsi soch yani üstten tek egzantrikli 8 v en son jettalar bile 8 v yani eski bora motoru sadece fsi olanlar 16 v..onlarda jetta zaten
  • bora pasifikler 16v. o da 2002 olması lazım
  • 2002-2003-2004 model bora ve golfler 1.6 16 valve motorludur. 2002 öncesi ve 2004 sonrası tekrar 8 valve 1.6 SR motora dönülmüştür. 16 valve in çekişi ve yakıt tüketimi iyidir. ancak parçasını zor bulursun. 8 valve 1.6 SR motor yığınla. audi a3, '98 den beri golf ve boralar hep aynı motoru kullanır. parçası hurdacı ve parçacılarda boldur.

eski bir 2001 golf 8 valve kullanıcısı olarak tüm bu parça zorluklarına rağmen 16 valve olan motoru tavsiye ederim. 1.6SR 8 valve motorun yakıt tüketimi yüksek ama motor yinede zayıf. çünkü eski teknoloji..

ayrıca aynı konu vw başlığı altında da açıldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.