Şimdi Ara

Borusan Telekom'un Avantajlı Dünyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye'nin Ciro bazlı en büyük alternatif operatörü olan Borusan Telekom'un avantajlı dünyasına sizlerde geçebilirsiniz?

Öncelikli amacı kurumsal müşteriler olan Borusan Telekom Türkiye'nin en büyük ilk 156 şirketine kesintisiz hizmet vermektedir.

Soru ve Görüşlerinizi başlık altında gönderbilirsiniz

Saygılarımızla

• sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi verebilir misin?
    ne tür hizmetleri war merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xR4d

ne tür hizmetleri war merak ettim.

Alıntıları Göster
    Öncelikle ilginiz için çok tşk ederim,Hizmetlerimize gelecek olursak A tipi ses hizmeti,Turbo internet ve Kurumsal müşterierimize yönelik Sesms gibi reklam ve tanıtım amaçlı ürünlerimiz mevcut yine Türkiye'de videokonferans opsiyonunu en iyi sunabilen operatör olarak da gösterilebiliriz.

A tipi ses hizmetinde ''Alopratik'' adlı tarifemizi öneriyoruz.''Alopratik'' sayesinde sadece şehirlerarası veya uluslararası değil tüm yönleri en az %20 oranında ucuza konuşabiliyorsunuz tabi arama sıklığı veya ödenen tutara göre de yapmış olduğumuz indirim opsiyonumuz artmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: BORUSANTELEKOM

Öncelikle ilginiz için çok tşk ederim,Hizmetlerimize gelecek olursak A tipi ses hizmeti,Turbo internet ve Kurumsal müşterierimize yönelik Sesms gibi reklam ve tanıtım amaçlı ürünlerimiz mevcut yine Türkiye'de videokonferans opsiyonunu en iyi sunabilen operatör olarak da gösterilebiliriz.

A tipi ses hizmetinde ''Alopratik'' adlı tarifemizi öneriyoruz.''Alopratik'' sayesinde sadece şehirlerarası veya uluslararası değil tüm yönleri en az %20 oranında ucuza konuşabiliyorsunuz tabi arama sıklığı veya ödenen tutara göre de yapmış olduğumuz indirim opsiyonumuz artmakta

Alıntıları Göster
    Kurumsal olarak gelen faturalarınız hakkında online tutar bilgisi verebilirim? Böylelikle aşağı yukarı Borusan Telekom'da ne kadar ödeyeceğinizi belirleyebilirsiniz?

• quote:

Kurumsal olarak gelen faturalarınız hakkında online tutar bilgisi verebilirim? Böylelikle aşağı yukarı Borusan Telekom'da ne kadar ödeyeceğinizi belirleyebilirsiniz?

Alıntıları Göster
    bireysel müştrilerinize hangi alanlarda hizmet veriyorsunuz?
  • Türkiye'nin en büyük 156 işletmesi içerisinde olan bir şirkette çalışıyorum. Simdi biz acaba Borusan Telekom mu kullanıyoruz ki? Unutmazsam yarın bir öğreneyim :)
  • quote:

Sevgili arkadaşlar;

Türkiye'nin Ciro bazlı en büyük alternatif operatörü olan Borusan Telekom'un avantajlı dünyasına sizlerde geçebilirsiniz?

Öncelikli amacı kurumsal müşteriler olan Borusan Telekom Türkiye'nin en büyük ilk 156 şirketine kesintisiz hizmet vermektedir.

Saygılarımızla

Heyecanına saygı duyuyorum,ama açtığın bir başlıkla ilgili önce ilk başta detaylar içeren,hatta web linkleri içeren bir sunum yapsaydın iyi ve hoş olurdu.İyi tanıtım yapmalısın.Girenlerin harcadığı zamana değsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

quote:

Sevgili arkadaşlar;

Saygılarımızla

Heyecanına saygı duyuyorum,ama açtığın bir başlıkla ilgili önce ilk başta detaylar içeren,hatta web linkleri içeren bir sunum yapsaydın iyi ve hoş olurdu.İyi tanıtım yapmalısın.Girenlerin harcadığı zamana değsin.

@Setha

Davranışın hoş değil bilmiyorum farkındamısın?

@Netanket.net

Önerileriniz için çok tşk ederim,Web linkleri konusunda şirket kararı gereği çok fazla detaylı bilgiler içermiyor ama

www.borusantelekom vewww.alopratik.com adreslerine bakabilirsiniz.Diğer sorularınız hakkında size başlık altından yardımcı olmaya çalışıcam.

Tşklerç

• quote:

@Setha

@Netanket.net

Önerileriniz için çok tşk ederim,Web linkleri konusunda şirket kararı gereği çok fazla detaylı bilgiler içermiyor ama

www.borusantelekom vewww.alopratik.com adreslerine bakabilirsiniz.Diğer sorularınız hakkında size başlık altından yardımcı olmaya çalışıcam.

Tşklerç

Alıntıları Göster
    @Mustafa_(87)

Sevgili Mustafa ne yazık ki bireysel müşterilere hizmet veremiyoruz.

• quote:

@Mustafa_(87)

Sevgili Mustafa ne yazık ki bireysel müşterilere hizmet veremiyoruz.

Alıntıları Göster
    Söylediğinize göre Nisan ayında numara taşıma olayının gerçekten başlayacağını varsayalım, peki sabit ücret konusu ne olacak?

Şirketimizdeki bütün hatları size taşıdığımızda TT'nin hat başına aldığı 15'er liralık sabit haraçtan kurtulabilecek miyiz?
  • quote:

@Setha

@Netanket.net

Tşklerç

Davranışım neden hoş değil, algilayamadim. Türkiye'nin ilk 156 şirketinin Borusan Telekom kullandığını soylemissin, benim de ilgimi çekti. Çünkü öyle bir şirkette çalışıyorum. Nahos olan nedir, cidden anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

quote:

@Setha

@Netanket.net

Tşklerç

Davranışım neden hoş değil, algilayamadim. Türkiye'nin ilk 156 şirketinin Borusan Telekom kullandığını soylemissin, benim de ilgimi çekti. Çünkü öyle bir şirkette çalışıyorum. Nahos olan nedir, cidden anlayamadım.

Alıntıları Göster
    Sevgili Dallamos

Sabit Hatlar'da Numra taşıma geldiğinde sabit ücret alınmayacak;Herkes konuştuğu kadar ödeyecek zaten bildiğin gibi Numara taşımanın amacı müşterinin kendi seçimini yapmasıdır haliyle de alınmayacaktır.

Saygılarımla.

• quote:

Sevgili Dallamos

Sabit Hatlar'da Numra taşıma geldiğinde sabit ücret alınmayacak;Herkes konuştuğu kadar ödeyecek zaten bildiğin gibi Numara taşımanın amacı müşterinin kendi seçimini yapmasıdır haliyle de alınmayacaktır.

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Sevgili Setha

Sanki küçük görüyormuşsunuz gibi bir hava sezmiştim yanlışda anlamış olabilirim;Ama istersen sana referanslarımızı özel msj yoluyla gönderebilirim şöyle küçük bir örnek verebilirim Türkiye'de bankların %98'ı bizimle çalışmakta hatta Koç Allianz bile

• quote:

Sevgili Setha

Sanki küçük görüyormuşsunuz gibi bir hava sezmiştim yanlışda anlamış olabilirim;Ama istersen sana referanslarımızı özel msj yoluyla gönderebilirim şöyle küçük bir örnek verebilirim Türkiye'de bankların %98'ı bizimle çalışmakta hatta Koç Allianz bile

Estagfurullah olur mu hiç oyle birsey. Söylediklerimden küçük gördüğüm izlenimi çıkmışsa, cidden özür dilerim. Bilakis eğer gercekten borusan Telekom kullanıyorsak , bundan memnun dahi olurum.. Çünkü turk Telekom soygunundan kurtulmak gerektiğine inanıyorum.

• quote:

quote:

Sevgili Setha

Estagfurullah olur mu hiç oyle birsey. Söylediklerimden küçük gördüğüm izlenimi çıkmışsa, cidden özür dilerim. Bilakis eğer gercekten borusan Telekom kullanıyorsak , bundan memnun dahi olurum.. Çünkü turk Telekom soygunundan kurtulmak gerektiğine inanıyorum.

Alıntıları Göster
    Sevgili Setha hangi sektördesin ona göre söylüyebilirim

• quote:

Demir Celik sektorundeyim.
  • quote:

quote:

Demir Celik sektorundeyim.

Alıntıları Göster
    Sevgili Setha kullanıyor olabilirsiniz ama garanti edemem kullansanız bile merkezden kullanıyorsunuzdur
  • quote:

Sevgili Setha kullanıyor olabilirsiniz ama garanti edemem kullansanız bile merkezden kullanıyorsunuzdur

Alıntıları Göster
    Sanırım herkes TT'den memnun
  • tt den memnun değilizde

borusan telekom kendisini öyle bir anlatıyorki, sanki holdingler dışında hizmet vermiyor.

bizim işyerinde 2 telefon var bu kaar burnu kalkık bir şirket ile nasıl çalışalım..

Zaten pekte sallmıyor havasında yukarda dediğim gibi..

Halka geliyorsunuz ancak Türkiyenin en büyük 156 şirketi bizi kullanıyor diyorsunuz..En büyük 156 şirket nere biz nere..

Ayrıca

Sitenize giriyoruz basın bildirileriniz bile 2009 yazıyor en son..bu nasıl bir ciddiyet,

Ne fiyat politkası var ne başka bişey..

Nasıl olacak bu borusan anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 3 Şubat 2010; 9:53:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.