standart tip silecekler çabuk eskiyor bunlardan taktırmayı düşünüyorum. güncel fiyatları ortalama nedir? ben 50-80 gibi biliyorum 1 sene öncenin fiyatlarıyla.
gerçi bir çift sileceğe o kadar para vermek mantıklı mı onu da düşünüyorum. değer mi? uzun dayanırlar mı? bosch eco taktım 10 ytl ye işte daha 2 ay olmadı gitti silecekler.
Ben bosch denedim silecek. Hiç hoşuma gitmedi. Ses yapmaya başladı gırç gırç. Belki silecek kolları ayarsızdı. Sonra 20 ytl'ye r19 orjinal silecek aldım. Valoe sanırım. Gayet iyiler.
o zaman boşvereyim zaten 30 dan fazlası gereksiz aslında 2 lastik için
Bencede. Lastikler eskiyince değiştirirsin yenisiyle. Bu arada benim lastiklerde çok çabuk kuruyor. Bu sıcaklara lastikmi dayanır gerçi.
silmemesine değilde o dönüş esnasında gooaarrrccchhh diye ses geliyor o sinir ediyor. yoksa izi rüzgarla kuruyor nasılsa
serviste 98 euro civic silgeçlerine 94 ytl istediler geçen gün....dışardan aldım 25 ytl....
iyice azıttılar ya.
quote:
Orjinalden alıntı: frter
serviste 98 euro civic silgeçlerine 94 ytl istediler geçen gün....dışardan aldım 25 ytl....
25 ytllik sileceğe 60 ytl işçilik olursa normaldir
benim arabanın arkadaki 25 cm lik sileceğe(onunda sadece lastiği) 25 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
25 ytllik sileceğe 60 ytl işçilik olursa normaldir
benim arabanın arkadaki 25 cm lik sileceğe(onunda sadece lastiği) 25 ytl
sanırım cm e göre para alıyolar
206 arka sileceğe mayıs ayında 12 ytl verdim, 2-3 sene önce 306 nın ön sağ sileceğe 18 sol sileceğe 16 vermiştim
Konuyu hortlattım ama bu markayı deneyecekler bu foruma bakacakları için bilgilendirmek istedim. Bosch bayisinden internetten bu silecekelrden aldım, yoğun kar yağmıştı ama hiç çalıştırmamıştım durduğu yerde yeni diye buna rağmen bir ay içinde çizikli silmeye başladı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum 50-60 TL buna verene kadar, gidin 10 TL'lik alın hiç olmazsa atarsınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme