Şimdi Ara

BOSCH Beyaz Eşya Fiyatları (9 Haziran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önce Bosch, sonrada Siemens derken tekrardan Boscha döndük. Cumartesi günü beyaz eşyaları alıyorum. Aldığım fiyatlar aşağıdadır :

SMS 53M38 Bulaşık Makinesi : 1350 (Peşin) - 1460 (Taksit)
    HGV 746455 Fırın : 1250 (Peşin) - 1340 (Taksit)
    WAS 24762 Çamaşır Makinesi : 1450 (Peşin) - 1550 (Taksit)
    BSG 81623 Süpürge : 430 (Peşin) - 455 (Taksit)
    DKE 615A Davlumbaz : 300 (Peşin) - 325 (Taksit)

Aldığım fiyatlar nasıldır arkadaşlar, uygun mu yoksa pahalı mı ?

Şimdi tek sorun Buzdolabında. BOSCH nedense buzdolaplarında buz kırma probleminden dolayı kullanıcılar tarafından önerilmiyor. Bende tüm seriyi bozmamak adına BOSCH almak istiyorum. Acaba çelik, 2 kapaklı (kombi tipi istemiyorum) önerebileceğiniz model var mıdır ? Daha önce ;

KAN62v70 Buzdolabında karar vermiştik. 2250 (Peşin) 2400 (Taksit) fiyatı verdi bayi ve ekledi : çok küçük ve özelliklerine göre çok pahalı dedi. Bunun yerine :

KDN 49A73 Buzdolabı önerdi. 1670 (Peşin) - 1780 (Taksit). Buzdolabı dışında seçtiğim bütün ürünlerin sonuna kadar arkasında duracağınıda söyledi. Buzdolabı konusunda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Samsun, Sharp ve LG markalarada bakmak durumunda kalabilirim buzdolabında. Sessiz çalışan, geniş, kombi tipi olmanayan çelik bir buzdolabı arıyorum. Limiti 3000 bine kadar zorlayabilirim.

candogan62 beyden de yorum bekliyorum

NOT : Açtığım konuya cevap yazamadım bir türlü, sisteme giriş yapınız uyarısı verdi sürekli, o yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım. Mod arkadaşlar uygun görmezlerse mesajımı konuya yönlendirebilirler. Saygılar ...

• Ben de bu mesaja atılacak cevapları dört gözle bekliyorum. Çünkü ben de öncelikle Boscha basvurmak zorundayım.
  • candogan ustat cevaplayacaktır.ben sadece kombi tıpı buzdolabı niye tercıh etmedıgınızı merak ettım.
  • Bende gelecek cevapları merakle bekliyorum

Kombi tipini eşim istemiyor. Kullanışsız olduğunu, alt tarafa konulan sebze-etlerin yerleştirmesinde ve çıkartmasının düzgün olmayacağını söyledi. Eşimin söylediklerine benzer yorumları internetteki forumlarda da dile getirmişler. Eşim istemediği için kombi düşünmüyoruz kısacası.
  • Arkadaşlar selam,

Beyaz Eşyalarımızı aldık

SMS 53M38 Bulaşık Makinesi : 1350 (10 Taksit)
    KDN 49A73 Buzdolabı : 1645 (Peşin)
    HGV 746455 Fırın : 1225 (Peşin)
    WAS 24762 Çamaşır Makinesi : 1425 (Peşin)
    BSG 81623 Süpürge : 405 (Peşin)

Ay sonunda kurulumlarını yaptıracaz
  • hayırlı olsun güzel seçimler..
  • arkadaşlar bu 24762 leri nerden aldınız merak ettim...nevşehirdeki bosh bayileri 1700 den aşağı vermiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaradan aldım doktorduran. Ankaraya yolun düşerse adresini verebilirim bosch bayisinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

arkadaşlar bu 24762 leri nerden aldınız merak ettim...nevşehirdeki bosh bayileri 1700 den aşağı vermiyo

Fiyatlar oldukça uygun.Nereden aldığınızı bende merak etmekteyim.
  • Konuyu incelerken verdiğiniz cevabı görmedim Ben de spotçuları araştırmaktayım.Aldığınız ürünlerin fiyatlarını tek tek mukayese ettim, bu piyasanın altında.Ben hiç Bosch bayisine uğramadım.İstanbuldayım, fırsat bulunca gideceğiz artık
  • Ayhan Ev Gereçleri Gıda Tic. Ltd. Şti.

M.Ayhan Fındık
    0545 545 2 545
    0-312-317 17 65

Aydınlıkevler-Ankara
    Şehit Mustafa Baş Cad. 10/C

Görüşmek isteyenler benim adımı verebilir (Volkan beyden numaranızı aldık derseniz yardımcı olur)
  • sağolasın kardeş gittiğimde bi bakam
  • Bu fiyata zor durumda olmayan nakite ihtiyacı olmayan hiç bir bayi vermez...

Benden size tavsiye ürünlerinizi spotcudan alırsanız eger gelir gelmez ürünlerinizi kontrol ediniz.

Hayırlısı olsun...
  • Aldığım yer Bosch bayisi ve 10 taksit yerine 12 taksitle ödedik bulaşık makinesini :) Ama 2 saat boyunca pazarlık yaptım en sonunda Ayhan abi tamam olsun dedi, çok bunalttım sanırım o da fiyatlara okey dedi ...

Ürünleri cumartesi günü aldığım için beyaz eşya defterini şimdilik kapattım gibi by_proxy ama ilgin için çok teşekkürler. Umarım bir sonraki alımda görüşürüz.
  • gerçekten fiyatlar çok iyi ..bayiler benim bildiğim prim alıyolar senelik satışlardan %7 civarında ve belli bi fiyatın altına sattıklarında primini yakmış oluyorlar ..bu fiyatlarda ona tekabül ediyor ...fakat her zaman son kullanıcının yanındayız hayırlı olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.