Bildirim
boşuna çalışmışım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle ben de bosuna calistigimi dusunuyorum. Sonucu gorunce muhtemelen tum umutlarim yok olacak.. LYS icin plan da yapamiyorum, ne kadar zorlasam da bu YGS ile bir halt olmaz. Zaman denemelerim mukemmel gecerdi hep, bugunku baska bir seymis demek ki. Ya da ben gerizekaliyim bilemiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hocam böyle bir sınav olur mu ya aşırı çeldirici olmuş yahu tabi ki çeldirici olsun biz olsun demiyoruz bu kadarı da çok fazla artık bu ülkenin siyasi çatışmaları yüzünden biz etkileniyoruz verdiğim emeklere haram olsun -
her şey boşa gitti
coğrafya yaktın beni:( -
aynen ya türkçe soruları çoğu cevapı çelişkiliydi 10 saat düşündüm 1 soru için onlarıda çoğunu yanlış yaptım galiba -
ben burada dh li dostlara sesleniyorum ygs 2015'e hazırlananlar tavsiye falan istemeyin gidin bütün kapsül denemeleri piyasada ne varsa çözün hiç bir şey fark etmiyor ümidinizi kırmak değil amacım benim şahsi görüşüm bu sınav için konuşuyorum sadece seneye ne olur bilemem -
Yav bu soruların yayınlanmaması, siyasi olaylarla mı ilgili acaba? eĞER ÖYLEYSE yuh artık yani. -
Beyler sonuca o kadar takmayalım sonuçta her şeyi belirleyen LYS. -
nasıl takmayalım kardeşim ygs niye yapılıyor tamam eleme sınavıda lys yi %40 etkileyen sınav bu sınavda düşük yaptık lys de çok çalışcaz iyi yapcaz kendimizi kandırmayalım adamların sordukları sorularda hayır yok -
Millet bazı düşüncelerine bağlanmamalı artık
yok kapsül sosyali çözen full yapar, simetri mat1 i çözen full yapar. Bu tür saçma sözleri gördük işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: irelia
nasıl takmayalım kardeşim ygs niye yapılıyor tamam eleme sınavıda lys yi %40 etkileyen sınav bu sınavda düşük yaptık lys de çok çalışcaz iyi yapcaz kendimizi kandırmayalım adamların sordukları sorularda hayır yok
Moralini bozman daha kötü değil mi sence? Sen gene LYS'ye kadar elinden geleni yap. -
lan kötüyse herkese kötü -
Ulan Türkçe, Sosyali bitiriyim derken Matematik yapamadım... -
Beyler bi mezun olarak diyorum bunları. Benim sınavım iyiydi sosyal belirleyici olcak benm için ilk sene 14 bindi.
Sınav genel itibariyle güvendere göre zamana göre kolaydı evet saçmaydıda standart zaten saçma olması ama kesin en geç salı başlayın lys ye bu sınavın getirisi %30 max. Sizi lys götürcek üni.ye
Mat zordu evet ama herkeze zordu size sınav nasılsa emin olun diğer insanlara öyle sınav moral bozmak yok ilk sene 35 binden 14 bin yaptım ve yarın başlamayı düşünüorum lys ye .. -
Kapsüllerin bitmediğine üzülmüyorum şu an.. -
Merhaba arkadaşlar bende içimden gelenleri yazmak istedim.Tıp istiyorum mezunum 2.yılım.2 Tane mat. ygs soru bankası+1 fem kapsül mat bitirdim.Matematikte yaptığım ise şaka gibi 17 soru işaretlemek oldu.Ne yapacağımı bilmiyorum.Sınav başladı arkada nevruzmu ne varmış istanbul zeytinburnunda girdim sınava 15-20 dk bağırtı gürültü sınav başladı türkçeden okuduğumuzu anlamama sınıfta herkesin birbirine bakması bunun hesabını kim vericek?Soruların çoğunun çelişkili olması ve saçma olması ne diyeceğim bilmiyorum böyle ülkede böyle sınav. -
quote:
Orijinalden alıntı: mikail2014
Merhaba arkadaşlar bende içimden gelenleri yazmak istedim.Tıp istiyorum mezunum 2.yılım.2 Tane mat. ygs soru bankası+1 fem kapsül mat bitirdim.Matematikte yaptığım ise şaka gibi 17 soru işaretlemek oldu.Ne yapacağımı bilmiyorum.Sınav başladı arkada nevruzmu ne varmış istanbul zeytinburnunda girdim sınava 15-20 dk bağırtı gürültü sınav başladı türkçeden okuduğumuzu anlamama sınıfta herkesin birbirine bakması bunun hesabını kim vericek?Soruların çoğunun çelişkili olması ve saçma olması ne diyeceğim bilmiyorum böyle ülkede böyle sınav.
bildiğin kul hakkı kardeşim ayıp ya -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_7777
quote:
Orijinalden alıntı: mikail2014
Merhaba arkadaşlar bende içimden gelenleri yazmak istedim.Tıp istiyorum mezunum 2.yılım.2 Tane mat. ygs soru bankası+1 fem kapsül mat bitirdim.Matematikte yaptığım ise şaka gibi 17 soru işaretlemek oldu.Ne yapacağımı bilmiyorum.Sınav başladı arkada nevruzmu ne varmış istanbul zeytinburnunda girdim sınava 15-20 dk bağırtı gürültü sınav başladı türkçeden okuduğumuzu anlamama sınıfta herkesin birbirine bakması bunun hesabını kim vericek?Soruların çoğunun çelişkili olması ve saçma olması ne diyeceğim bilmiyorum böyle ülkede böyle sınav.
bildiğin kul hakkı kardeşim ayıp ya
Kardeşim kul hakkınıda geçtim bir insanın 1 yıllık emeği geleceği söz konusu ne denebilirki.İmza toplanıyormuş Ali demirinde çokta umrumda sanki.O sınav iptal olmayacak olan bize olacak diyeceğimde gene bana uzaktı biraz 15 dk filan bağırdı oldu sonra ses kesildi onların girdiği yerde ise havai fişek filan patlamış yazık gerçekten yazık çok üzüldüm.
-
beyler övünmek gibi olmasın ama 32 soruda 30 net yaptıp genel olarak iyiydi 145 net üstü gelir fakat !
ben adil olduguna inanmıyorum istanbulda nevruz falan olmuş hep adil değildi tekrarlanırsa üzülmem
seçiçi soru da azdı ki ayrıca bune birader şimdi benim babam cemaatden biri hemde üst düzey yönetici annemde cemaatden
şimdi korkuyorum mesela benim puanımı düşürürler diye bence türkiye geneli ama hiç adil değil tekrarlanırsa daha az kul hakkına girmiş olurlar
ayrıca arkamda oturan kız agladı 4-5 dk sesli şekilde hoca direk çıkartdı onu lan içim cız etti hocayı dövcektim çıkışta dua etsin annem yanımdaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilmentes34 -- 23 Mart 2014; 17:43:48 > -
Abi ygs diyorlar lys coğrafyası soruyorlar hiç beklemediğim yerden vurdular,mat zor değildi lakin acayip gereksiz işlem kalabalığı vardı bi 30 dk daha verseler rahat 15 net fazla yapardım bu süre yaktı beni
Benzer içerikler
- solunum hidroliz midir
- 0 risk paragraf zor mu
- vektörler cos teoremi
- tam nötralleşme nedir
- kimyasal özelliklerin aynı olması için
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X