Şimdi Ara

Boşuna yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 yaşındayım 5 yıldır evdeyim çok canım sıkılıyor her şeyden bıktım artık yaşamak istemiyorum. Üniversite sınavını da kazanamadım. Arkadaşım yok çok yalnızım. Sürekli odamdayım hiç dışarı çıkmıyorum. Gençliğimi yaşayamadım bir sürü hastalığım var. Ailem de sürekli canımı sıkıyor. Her şeyden bıktım artık 3-4 aydır sürekli uyumak istiyorum yataktan çıkmak istemiyorum. Bu yaşta kemik erimesi çıktı, reflüm var gece uyurken midem çok kötü yanıyor rahat uyuyamıyorum bile. Ben artık boşuna yaşadığımı düşünüyorum. Ciddi ciddi intiharı düşünmeye başladım şu aralar.

• Allah yardımcın olsun kardeşim. Ailen bile sana sıkıntı çıkarıyorsa diyecek bir şeyim yok.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum artık. Çıkış kapısı da bulamıyorum. Birini düzeltsem diğer sorunlar var.

• İki yıllık oku bitirince kpss hazırlan + okula girene kadar boş durma az da olsa bir yerlerde çalış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Toprağın bul olsun, huzur içinde yat.

• 22 yaş hiçbir şey daha yolun başındasın. kendine ağır olmayan bir iş bul. evden çıkarsın hem gündüz dışarda olursun vakit geçer. kimseyle takışma uyumlu ol. iş hayatında insanları gözle nasıl konuşuyorlar nasıl giyiniyorlar vs. çok çalış kaytarma seni benimsesinler. sonrası zaten gelir.

• pozza kullanıcısına yanıt

Sosyal fobim de var insanlarla rahat konuşamıyorum. Birçok şeyimi bu sosyal fobi yüzünden yapamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.