Şimdi Ara

BOT DEĞİLİM üleeeeeen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın evinden de bağlansam cafe den de evimden de hep aynı olay gerçekleşiyor.Bu akıllılar bot yakalama mı dır nedir bi şi eklemişler herkes 10 dakkada bir dc oluyo.Ve bu olay hep yaratık keserken oluyo haliyle.Biz bot kullanıyoruz yaaa .Bence herkes forumlara yüklenirse sesimiz duyulur belki.....
    Son bi şi ben BOT DİİLİM BENİM ADIM dfgjhdhlssjlk diil benim adım yiiğit ben bir yoğurt severim ... ehhe pardon

• zuhahahaha
    quote:

Orjinalden alıntı: muaddip_

Arkadaşın evinden de bağlansam cafe den de evimden de hep aynı olay gerçekleşiyor.Bu akıllılar bot yakalama mı dır nedir bi şi eklemişler herkes 10 dakkada bir dc oluyo.Ve bu olay hep yaratık keserken oluyo haliyle.Biz bot kullanıyoruz yaaa .Bence herkes forumlara yüklenirse sesimiz duyulur belki.....
    Son bi şi ben BOT DİİLİM BENİM ADIM dfgjhdhlssjlk diil benim adım yiiğit ben bir yoğurt severim ... ehhe pardon

• oooohhhoo olmadı cıvıma bunun çaresi varmı onu söleseydin de öle gitseydin bari
  • Yav hakkaten millet öyle bir pipiriklendi ki. Oyun beni DC etmiyor ama playerler hep bana bot diyor, pm atıyor denemek için.
    Seri kasarım, görev itemlerini yerde bir 10 - 15 tane olmadan toplamam. Materyalleri almam. Sadece elixir, equipment, ve birikince görev itemlerini toplarım. İyi spot kapatırım. Oyundaki bilgi ve tecrübemi sonuna kadar kullanırım kasarken. Ben bu oyuna başladığımda sadece iki tane server vardı. Yani biraz tecrübemiz var anlayacağınız. Oyunun her kahrını çektik, şimdi de bot paranoyası playerler çıktı başıma.
    Bakalım daha neler göreceğiz. Allah sonumuzu hayır etsin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Yav hakkaten millet öyle bir pipiriklendi ki. Oyun beni DC etmiyor ama playerler hep bana bot diyor, pm atıyor denemek için.
    Seri kasarım, görev itemlerini yerde bir 10 - 15 tane olmadan toplamam. Materyalleri almam. Sadece elixir, equipment, ve birikince görev itemlerini toplarım. İyi spot kapatırım. Oyundaki bilgi ve tecrübemi sonuna kadar kullanırım kasarken. Ben bu oyuna başladığımda sadece iki tane server vardı. Yani biraz tecrübemiz var anlayacağınız. Oyunun her kahrını çektik, şimdi de bot paranoyası playerler çıktı başıma.

Aynısı şeye bende kıl oluyorum, tam bişiler yazıyorum birisineo arada gianta falan tabi skillsiz vuruyorum hemen biri koştura koştura geliyor sanki bin laden'i yakalamışta 100 milyon daolar odule konacakmış gibi,sonra duruyor yanımda bende inadına skill kullanmıyorum tabi tamamen supheleniyorrr sonra başlıyorum dasdksaldksalkdsaldkasldksadlaskskaasl falan yazmaya sonra defoulup gidiyor,bu paranoya benide sıkıyor

• muaddip sen alps de mı oynuorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Yav hakkaten millet öyle bir pipiriklendi ki. Oyun beni DC etmiyor ama playerler hep bana bot diyor, pm atıyor denemek için.

tam bişiler yazıyorum birisineo arada gianta falan tabi skillsiz vuruyorum hemen biri koştura koştura geliyor sanki bin laden'i yakalamışta 100 milyon daolar odule konacakmış gibi,sonra duruyor

Valla iyi söylemişsin. Her ne kadar sevmediğim bir kelime olsa da demekten kendimi alamayacağım. NOOB lar bastı serverleri tek kelimeyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek sürekli dc verip durmasının sebebi bu idi!

Bende neden durup dururken lagsız bir şekilde tam yaratığa daldığımda dc verip duruyor anlamamıştım.

• banada dün hyeongcheon keserken 3 defa lagsız dc verdi
  • LAGSIZ DC SENDROMU :) DÜNKÜ YAMADAN SONRA OLDU (YA DA AYARLAMA DİYELİM - BOT AYARLAMASI)
    AMA BAZILARINA OLMUYOR SEBEBİ NEDİR ?
    BİLEN BİRİ VARSA AÇIKLASIN
  • valla bende 1 hafta öncede olmustu böyle sımdı 2 gundur gene var birşey daha tanıdıgım 2 arkadasım var bot kullanırlar onlarda ama oyuna botlu girdimi dc gelıyor onlarda launcerden girdimi gelmıyor !!
  • beyler bot ne oluo?
  • "LAGSIZ DC SENDROMU :) DÜNKÜ YAMADAN SONRA OLDU"

Evet aynen öyle eskiden çok nadir olurdu, 3 defa yattım bu yüzden 2 sinde kurtta öldü binbir türlü küfrederekten çıktım bir dahada girmedim bugün ,tam çözmüşler yani botu
  • quote:

Orjinalden alıntı: komoliJR

beyler bot ne oluo?

Bot insanın kendine yakı$anı giymesidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patates

quote:

Orjinalden alıntı: komoliJR

beyler bot ne oluo?

Bot insanın kendine yakı$anı giymesidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.