Şimdi Ara

Bot Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bot silkroad bölümünde yasakmı değilmi bilmiyorum ama sorum şu olucak

elimde biraz ytl olarak para var ben bu parayla silk alıp maymun alıcam birde bot alıcam ben full int nuker im bot işime yararmı yani kullanabilirmiyim? almadan önce sormak istedim lütfen yazmayın dediğim gibi bot kuralını bilmiyorum yasakmı değilmi diye.
    sizce alsam kullanabilirmiyim bot u

• quote:

Orjinalden alıntı: erensokar

arkadaşlar şimdi bot silkroad bölümünde yasakmı değilmi bilmiyorum ama sorum şu olucak

elimde biraz ytl olarak para var ben bu parayla silk alıp maymun alıcam birde bot alıcam ben full int nuker im bot işime yararmı yani kullanabilirmiyim? almadan önce sormak istedim lütfen yazmayın dediğim gibi bot kuralını bilmiyorum yasakmı değilmi diye.
    sizce alsam kullanabilirmiyim bot u

Forumda bot konusunu konuşmak yasak.

ama yardım edeyim sana evet kullanabilirsin botu

bot char ayrımı yapmadan hepsini bağrına basar kendi cocuguymuş gibi kasar

• Burada yazmak yasak ...

Ama Full int te olsan karışık ta olsan hybird de olsan botu kullnabilirsin kötü veya iyi . İnt ile 1 LeveL düşük mob kestirirsin en fazla
  • Bot bütün charların işie yarar.Botu kullanabilirsin ama botun banlanma riski var.Ama bu risk paralı bot kullandığın için ve silk alacağın banlanma riski az olur.
  • tamam arkadaşlar saolun en azından yazmadınız diye teşekkürü bir borç bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

Bot bütün charların işie yarar.Botu kullanabilirsin ama botun banlanma riski var.Ama bu risk paralı bot kullandığın için ve silk alacağın banlanma riski az olur.
    Botla Kastığım her 52 + Charıma 50 silk aLdım hiç ban yemedim

• RapBoy sen post kasıosun galiba hep yazıosun
  • EFet abi.. Kasarsın ama mesela 20 isen Chakji Workrda kasarsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaPB0Y

Yeter artık her konununda altında bir postun var.Hepside gereksiz alakasız sırf post kasma amacıyla yazılmış şeyler.Ayrıca dün kayıt olmuşun siteye 100 küsür mesajın var diyorum başka bişey demiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 23 Haziran 2007; 15:51:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

quote:

Yeter artık her konununda altında bir postun var.Hepside gereksiz alakasız sırf post kasma amacıyla yazılmış şeyler.

• quote:

quote:

Yeter artık her konununda altında bir postun var.Hepside gereksiz alakasız sırf post kasma amacıyla yazılmış şeyler.

Kanka baya kızmışsın adama

• quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

quote:

Kanka baya kızmışsın adama

Sende yettin bırak anlıyoruz gizliden post kastığını

• Ne bileyim, galiba adamı uzun süreden beri takip ediyorsun ve en sonunda burada patladın, hoş oldu
  • kullanırsan paralı bot kullan sakın beleş bot kullanma pm'den sana link faln yollarım içine de biraz silk koy arkların dedii gibi ke
  • o adamı bende izliyorum sabahtan beri gereksiz nekadar smile varsa her konunun altında bu elemana ait
  • sıcaktandır insan normal olarak stress yapıyo geçen gün bir an bende kendimi kaybettim olur böyle vakalar
    ılık duş alınca geçiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.