Şimdi Ara

Bot tavsiyesi Nike vs Harley

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar daha 2 ay önce aldığım siyah Cat botlarım geçen hafta apartmana dadanan hırsızlar tarafından çalındı. şimdi yeni bot alıcam. barçında nike'ın goretex botunu gördüm 131 tl. bu ürünü kullanan var mı forumda.. alınabilir mi..

Bot tavsiyesi Nike vs Harley

http://www.barcin.com/urunid_2007_nike_rongbuk_mid_gtx_erkek_bot.html

o olmazsa harley davidson alıcam ama gibson mu jim mi bilmiyorum zira hiç harley kullanmadım çalınan cat'leri satın alırken harley de denemiştim ama biraz ağırdı sanki. şimdi kışın ortasındayız 2 ay sonra bota da gerek kalmıcak. bunları göz önünde bulundurarak bi seçim yapmaya çalışıyorum. kararsızım

NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Path -- 31 Ocak 2011; 23:01:23 >

• outdoor markalarının botlarını tavsiye ederim, nike çok iyi görünmüyor dayanıklı olmaz kanımca, su geçirmeyebilir ama ısı yalıtımı çok iyi gözükmedi gözüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbozkurts

outdoor markalarının botlarını tavsiye ederim, nike çok iyi görünmüyor dayanıklı olmaz kanımca, su geçirmeyebilir ama ısı yalıtımı çok iyi gözükmedi gözüme

fazla param yok maalesef :(

max 150 tl
  • Cat Alabilirsin.. 165 Tl'ye.. Tabii 15 Lira Ekleyebilirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 31 Ocak 2011; 23:12:18 >
  • Nike iyidir, hayırlı olsun şimdiden
  • Açıkcası grotex demesine rağmen fiyatı çok grotexlik bir ürün gibi gelmedi ! misal farklı br outdoor grotex botlar 250-300 den başlıyo :))
  • Botu bugün aldım dışarıda giymedim daha, kullanınca bot hakkındaki düşüncelerimi yazarım :) Yağmur suyu veya kar suyu kesinlikle geçirmezmiş bilginize :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse vs Vans vs Superga
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.