Şimdi Ara

BOUN’a yatay geçiş düşünüp BUEPT sınavına kayıt yaptıran var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2 cihazla ilgili okul öğrencilerine bilgilendirme maili gitmiş fakat bana herhangi bir mail gelmedi. Aynı durumu yaşayan var mı diye merak ediyorum yoksa hotmail uzantısıyla ilgili bir sorun mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o sinava girmek zorunlu mu hocam?hazirlik ve 1.sinif ogrencileri hazirlik okuyabiliyor diye biliyorum

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Değildir muhtemelen, yatay başvurusu yaparken ingilizce seviyesini gösteren bir belge istiyorlar onun için gireceğim ben
  • Ben hocam. Boğaziçili arkadaşıma benden daha önce gelmiş eposta. Bana daha sonra geldi. Sana da şimdiye kadar gelmiş olması lazım.

• jusufk kullanıcısına yanıt
    Evet evet aynı durumu yaşadım ben de, bahsettiğim mail öğrenciler içinmiş.
  • Bu arada hocam sen hangi tür yatay geçiş başvurusunda bulunacaksın?

• Arkadaslar merkezi yatay gecis basvurusunda bulunan hazirlik ve 1.sinif ogrencileri hazirliga kabul edilmek zorunda.bogazicinin her bolum icin kontenjan belirlemesi,belge istemesi tamamen keyfi. ben bu durumu cimerden yok'e sikayet ettim.siz de ederseniz daha hizli bir sonuc aliriz.yok'un yonergesi ortada keyfi is yapamazlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani, bu dil sınavından geçer not alırsam direkt 1. sınıfa başvuru yapamaz mıyım?
  • jusufk kullanıcısına yanıt
    merkezi
  • Buraksrts B kullanıcısına yanıt
    yaparsin hocam.ancak soyle bir sorun var.normalde 1.sinifsan zorunlu degilsin hazirlik da okuyabilirsin.ancak bogazicinin farkli uygulamalari var.her bolum icin belli sayida hazirlik kontenjanlari var fakat boyle olmamasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 19 Haziran 2020; 13:16:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.