Bildirim
BOUN’a yatay geçiş düşünüp BUEPT sınavına kayıt yaptıran var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o sinava girmek zorunlu mu hocam?hazirlik ve 1.sinif ogrencileri hazirlik okuyabiliyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değildir muhtemelen, yatay başvurusu yaparken ingilizce seviyesini gösteren bir belge istiyorlar onun için gireceğim ben -
Ben hocam. Boğaziçili arkadaşıma benden daha önce gelmiş eposta. Bana daha sonra geldi. Sana da şimdiye kadar gelmiş olması lazım.
Evet evet aynı durumu yaşadım ben de, bahsettiğim mail öğrenciler içinmiş. -
Bu arada hocam sen hangi tür yatay geçiş başvurusunda bulunacaksın?
Arkadaslar merkezi yatay gecis basvurusunda bulunan hazirlik ve 1.sinif ogrencileri hazirliga kabul edilmek zorunda.bogazicinin her bolum icin kontenjan belirlemesi,belge istemesi tamamen keyfi. ben bu durumu cimerden yok'e sikayet ettim.siz de ederseniz daha hizli bir sonuc aliriz.yok'un yonergesi ortada keyfi is yapamazlar
Nasıl yani, bu dil sınavından geçer not alırsam direkt 1. sınıfa başvuru yapamaz mıyım? -
merkezi -
yaparsin hocam.ancak soyle bir sorun var.normalde 1.sinifsan zorunlu degilsin hazirlik da okuyabilirsin.ancak bogazicinin farkli uygulamalari var.her bolum icin belli sayida hazirlik kontenjanlari var fakat boyle olmamasi lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 19 Haziran 2020; 13:16:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X