Şimdi Ara

Boun bilgisayar vs Galatasaray hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Boun bilgisayar vs Galatasaray hukuk

(En Son Oy Tarihi: 25.10.2022)
Giriş

• İkiside olağan üstü iyi firmalarda ve yurt dışı imkanı olan yerler. Sen kendini hangisinde görüyorsan ona git
  • euroynomos E kullanıcısına yanıt
    Çok düşündüm de ikisine de eşit mesafedeyim, seçemedim bir türlü.
  • Ne alaka ya
  • Sapla saman ya. Sana göre değişir bu kesinlikle. Biri birinden üstün diyemeyiz kaldı ki nasıl karşılaştıralım çok farklı disiplinler.
  • Boun cmpe ile dünyaya daha rahat açılabilirsiniz ama sizin hayattan beklentilerinizi bilmeden cevap vermek doğru olmaz
  • Hocam hem sayısaldan ilk 600 e tm den ilk 60 a girdiysen git parti kur başımıza geç bizi yönet.
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de yaşayıp faydalı bir iş yapmak istiyorum. Hukuk olursa akademisyen olmaya çalışırım, belki tarih üzerine bir seyler de yapabilirim. Bilgisayar olsa gerçekten bir seyler üretmek istiyorum, o da Türkiye’de ne kadar mümkün, bilmiyorum.
  • Logic101 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl sayısal 2.si eşit ağırlıkta 35. olmuştu hocam, hakkını devrederse neden olmasın?
  • ughasdah U kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ne desem bilemedim.Allah kolaylık versin.Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    Âmin hocam
  • Daha önce hiç bu kadar alakasız bir versus görmemiştim.
  • Kıyaslamalar artık aynı puan türü içerisinde bile yapılmıyor
  • Koç'ta Hukuk+Bilgisayar Çapı
  • Benzer durumdayiz hocam EE mi iktisat/isletme mi ikilemde kaldim.
  • Boğaziçi Bilgisayar. Mis gibi okunur. Gs hukuk’ta okuyan bir tanıdığım ortamın aşırı kasıntı olduğunu herkesin egoist olduğundan falan bahsetmişti lise ortamı gibiymiş. Eğitimi çok iyi olabilir ama 5 yılını geçireceğin bir yerde yine ülkede çok değerli bir marka olan Boğaziçi daha mantıklı bir seçim gibi duruyor.
  • personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Hocam çok zor karar. Diğer mühendislikleri istemiyor musunuz? Ben biraz araştırdıktan sonra digerlerini eledim.
  • Bu kadar alakasız bir karşılaştırma görmemiştim, bu karşılaştırma ile göz göze gelmemizi sağladığınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.