< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khomore -- 21 Kasım 2019; 1:50:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khomore -- 21 Kasım 2019; 1:50:54 > |
Birkaç kişiden aldığın bilgiyle koskoca üniversite hakkında tümevarım yapman pek mantıklı gelmedi. Neyse öyle düşünebilirler zaten problem yok. İlk mesajında sanki sen okumuşsun da böyle bir çıkarım yapmışsın edasıyla yazmışsın o yüzden ciddiye alamadım. Yoksa okulun sözcülüğünü yapmıyorum forumda :).
|
Bilkent İktisat değil yakındı ama. Kendi abim Boğaziçi EE mezunu ve dereceyle girdi bu bölüme oradan biliyorum. Eğitimin nasıl olduğuna dair bir fikrim var ha keza ODTÜ Bilgisayar okuyan arkadaşlarım var. Hepsinin ortak söylediği bir şey var ortada onu da yazdım zaten. İkincisi ciddiye alamama durumu nasıl oluyor anlamadım ? Ben buraya gelip trollük yapmadım, hakaret etmedim, fikrimi paylaştım. Fikrime cevap vermek yerine sen benim ne okuduğuma göre bana saldırıyorsun Türk insanının %99'unun yaptığı gibi ad hominem ile karşılık veriyorsun. Neyse ben seni yeterince ciddiye alıyorum.
|
O değil de önceden data types, methods, for while loops, switch, if else statements, arrays, recursion, file processing, console dan input alma tarzi temel programlama konularina bak, cmpe 150 de tempo cok yuksek ve bu konulari ilk defa görenler sudan cikmis baliğa dönebiliyor. Önceden bilgi sahibi olman işini bayagi kolaylastirir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenseaz -- 24 Kasım 2019; 0:5:53 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khomore -- 24 Kasım 2019; 3:44:31 > |
|
|
|