Şimdi Ara

BOUN İŞLETME VS BAHÇEŞEHİR HUKUK PARA PARA PARA:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçlar açıklandığından beri aklımdaki yer Boğaziçi işletmeydi ama şimdi Bahçeşehiri kontrol ettim sahiden güzel imkanlar sağlıyorlar.
    630 tl burs 200 tl yemek bursu 300 tl ulaşım bursu. Üstelik hukuk bölümü ingilizce ve ilk yıl hazırlıkta ABD'e gönderiyorlar burslu olarak.
    Kampüsü de Beşiktaş'ta. Boğaza sıfır harika bir alan(Boğaziçi kadar olmasa da)
    Sizin anlayacağınız kafam çok karışık. İleride yurtdışında ABD,KANADA,AVUSTRALYA,İNGİLTERE gibi ülkelerde yaşamayı düşünüyorum ve Bahçehiri seçersem seneye bir yılım ABD'de geçecek.
    Üstelik ingilizceme çok büyük bir katkı yapacaktır bu olay. Ne yapmalıyım?

• up
  • Bahçeşehire git bogaziçide ögretir ama yurtdışı imkanında bahçeşehir kadar yardımcı olmaz bahçeşehir adamlar silikon vadisinde ofis açtılar :D :D
  • boun işletme
    yine yurt dışına gidebilirsin.
    illa yurt dışında birşeyler yapmak istersen buna bilkent en fazla katkıyı sağlar
  • dün boğaziçi işletme - iktisat seminerlerine katıldım. adamlar haklı olarak, genelde şunu savunuyolar: yanınızda ilk 2 binden adamların olması mı yoksa parayla 400 bininci adamın olması mı ? bunu düşün istersen
  • Bahçeşehir'e git, çapın ona yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

Bahçeşehir'e git, çapın ona yakışır.

+1

bahçeşehir sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Sonuçlar açıklandığından beri aklımdaki yer Boğaziçi işletmeydi ama şimdi Bahçeşehiri kontrol ettim sahiden güzel imkanlar sağlıyorlar.
    630 tl burs 200 tl yemek bursu 300 tl ulaşım bursu. Üstelik hukuk bölümü ingilizce ve ilk yıl hazırlıkta ABD'e gönderiyorlar burslu olarak.
    Kampüsü de Beşiktaş'ta. Boğaza sıfır harika bir alan(Boğaziçi kadar olmasa da)
    Sizin anlayacağınız kafam çok karışık. İleride yurtdışında ABD,KANADA,AVUSTRALYA,İNGİLTERE gibi ülkelerde yaşamayı düşünüyorum ve Bahçehiri seçersem seneye bir yılım ABD'de geçecek.
    Üstelik ingilizceme çok büyük bir katkı yapacaktır bu olay. Ne yapmalıyım?

sonuç belgeni ve ygs ders ders netlerini paylaşır mısın merak ettimde bende ilk 1000 hedefliyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahçeşehir ve Yeditepe hukuk gerçekten öğrencilerine inanılmaz imkânlar sunuyor. Yeditepe hukuk'un tanıtım videosunda bir 2006 mezunu konuşmuştu, uluslararası hukukçuluk yapıyormuş kendisi. Hakeza okulun da yurtdışına gönderdiği öğrencisi çokmuş. Bahçeşehir de aynı şekilde kalitelidir muhtemelen. Yurtdışı imkânı vs olarak gerçekten on numara. Öte yandan Boğaziçi işletme de yönetici çıkartan CEO yetiştiren, sırf okulun adının bile özel sektörde muazzam bir etiket sahibi yapacağı bir yer... Bence kıyaslaman gereken nokta yönetici mi olmak istiyorum, yoksa uluslararası işlerde çalışacak bir hukukçu mu... Bu soruya yanıt verirsen gideceğin ye de belirlemiş olursun bence kutlarım ikisi de çok güzel yerler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jrzaza J kullanıcısına yanıt
    Ygs'de türkçe:40 mat:38-2 sosyal:33-5 fen:26-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istigidivaro -- 11 Temmuz 2014; 21:44:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Ygs'de türkçe:40 mat:38-2 sosyal:33-5 fen:26-5

ben lys netlerini de görmek için istemiştim belgeyi sen net kısmını kesmiş koymuşsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.