Şimdi Ara

BOUN İŞLETME VS İTÜ BİLGİSAYAR MÜH.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEM MF HEM TM'DEN HAZIRLANACAK ZAMANINIZ OLSAYDI HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ ??????? YURTDIŞI DERS KALİTESİ İŞ SEÇENEĞİ BAKIMINDAN TERCİHİNİZ NE OLUR ???!!!!!

YALNIZ 2 SİNİ DE KAZANAMAZSAM İNTİHAR EDERİM........AMA 16-17 FEN YAPIP DA BOUN İŞLETMEYE GİREMEZSEM DE ZTN BURGER DA ÇALIŞIYIM.........

NOT:BAŞKA İNSANLAR HANGİSİNİ SEÇERDİ DİYE FİKİR ALMAK İSTEDİM...GELİP İKİSİ ALAKASIZ BÖLÜMLER YAZAN ÜSTÜN ZEKALILAR VAR..VAY BE CİDDEN ALAKASIZLAR MI ??? BEN İKİSİNİ DE FELSEFE BÖLÜMÜ SANIYORDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derthpeder -- 1 Kasım 2018; 15:47:58 >

• DÜŞÜNCELİYİM
  • Çok alakasız bir kıyaslama ama verdiğin kriterlere göre Boğaziçi işletme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    2 BÖLÜMDEN KAZANABİLECEĞİM EN İYİ BÖLÜMLERİ KARŞILAŞTIRMAK İSTEDİM GÖNÜL DOSTUM. GİDİP BOĞAZİÇİ BİLGİSAYAR FLN KAZANICAK HALİMİZ YOK YA
  • Boun işletmenin acmayacagi kapi yok..

• Çok farklı şeyler fakat ben seçseydim itü bilgisayar mühendisliğini seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: derthpeder

2 BÖLÜMDEN KAZANABİLECEĞİM EN İYİ BÖLÜMLERİ KARŞILAŞTIRMAK İSTEDİM GÖNÜL DOSTUM. GİDİP BOĞAZİÇİ BİLGİSAYAR FLN KAZANICAK HALİMİZ YOK YA
    hocam ya ben de boun işletme ile acıbadem tıp arasında kalsam napardım bilmiyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koç fizik seçerdim
  • antipatorr kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM YOLDAŞ. EDEBİYAT COĞRAFYA ZATEN ÇOK UZUN SÜRMÜYOR BİLİYORUM AMA LYS FİZİĞİ BİYOLOJİYİ BOŞUNA ÇALIŞMAK BİRAZ KOYAR BANA. BİRLİKTE YÜRÜYORUZ ARTIK ALLAH SONUMU HAYIR ETSİN YOLDAŞ. TEŞEKKÜR EDERİM DESTEĞİN İÇN
  • ZEKA,YETENEK VE KARİZMANIN BİRLEŞİRSE NE OLUR ? SORUSUNUN CEVABISIN HERHALDE...
  • hahahahaha :D hocam güldürdün
  • BENDE HEM TM HEM MF GİRCEM BOUN İŞLETME İTÜ BİLGİSAYAR İTÜ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİNDEN BİRİNİ YAZMAYI PLANLIYORUM İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ İLE BİLGİSAYAR ARASINDA BAYA BİR DÜŞÜNCEM SANIRIM! BÜYÜK YAZMAK NE GÜZELMİŞ ÖYLE..

• Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    ÖZELE GELSENE Bİ
  • GELİYORUM

• Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    YOLDAŞ SANDIM AMA DEĞİLMİŞSİN
  • BOUN İşletme ile çok farklı yerlere yönelebilir, çok iyi bir gelecek elde edebilirsin. Yurt dışı imkanları daha iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boun işletmenin türkiyede açamayacağı kapı yoktur, yazdığın kriterlere göre hayli hayli boğaziçi..
  • abi saçmalama tartışmasız boğaziçi
  • Bence bu bölümlerin mezunlarıyla linkedinden iletişime geçmeye çalış en doğru şekilde onlardan dinle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.