Şimdi Ara

BOUN vs İTÜ COMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ikisinin de iyi olduğunu düşündüğüm yanları var farklı farklı olanaklar sunuyorlar ilk aşamada veya gelecege yönelik. Okul 1.ligim var muhtemelen boun de kazaniyorum
    Sizlerin de fikrini almak istiyorum teşekkürler BOUN vs İTÜ COMP

• Tahaa24 T kullanıcısına yanıt
    Süper sıralama 🙃
    İstediğiniz bölüm zaten gelir
    Tıp,Mühendislikler, Hukuk ne istiyorsanız
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Boğaziçi ve itü bilgisayar arasındayım nereyi tercih etmeliyim kararsızım
  • itü bilgisayar açık ara ülkenin en nitelikli bilgisayar bölümü bence. Boun sıralamarı her yıl daha da düşüyo ve düşmeye devam edecek gibi. Bunda okulun artık yetkin eğitim verememesi etkili gibi duruyor. Kesinlikle itü pc tercih ederdim.

• İtunun burslarina ihtiyacın yoksa boun cmpe>>>
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin başarı oykunuzden aldigim ilham da çalışmalarıma vesile olmuştu, sizden ricam bu yollardan geçmiş üni ortamını görmüş ne iyi ne kötü yaşamış olarak sizin gözünüzden itü ile boun karsilastirabilir misiniz boun eğitim olarak gerçekten geri kalır mı yoksa iş öğrencide biter düşüncesinde misiniz çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahaa24 -- 19 Temmuz 2024; 12:53:46 >

Boun eğitimde geri kalmaz ki (bu algi ne zaman cikti??) zaten daha oturmuş bir facultysi (yurt disi cikis bileti olsun, harbici buyuklerden o dersleri alabilmek olsun) ve daha saglam bir mezun agi var zaten, bir de itu bilisim fakultesine yeni bölüm acip duruyo bu da biraz handikap bence. Okulla cok ugrasiyorlar eyvallah ama bu hala benim gozumde bounu geriye dusurmuyor. İtu de güzel okul tabi ama su yurt krizi, burs olmamasi filan goz ardi edilebiliyorsa hala boun tercih edilir. Klasik dil egitimi vs mevzularina girmedim

• Bogazici sabancı koçun denk gelen bi bölümü itü diye sıralardım ben

Bursu dışarıdan hallederim problem değil, bu sene boun ilk 1000 için yurt garantisi sundu yani önümde bir engel yok yazmak için. Dediğiniz sebeplerden dolayı boun yakınım ben de, teşekkür ederim

Bence de dogru seçim o yonde. Yine de siz 3.sinifta bi anda yurtsuz kalabilecek gibi planlayın ileriyi boun bu sonuctaBOUN vs İTÜ COMP 

• boğaziçi ağır basıyor.

o yurtları biraz dikkatli araştır derim, çok hoşuna gitmeyebilir "garanti" olan yurtlar

• Boğaziçi çok ayrı bişi. Beni bilen bilir deli İTÜ sevdalı biriyimdir. Ama Boğaziçi'nin havası çok ayrı. Yani derece yapsam kesinlikle Boğaziçi'nin havasına kapılıp orayı tercih ederdim. İTÜ kötü mü? Hayır hatta benim için hayatıma bir dönüm noktası. Ama sizin sıralamanız öyle bir şey ki, Boğaziçi: beni seç! Diye bağırıyor.
  • Bruhmomenti420 kullanıcısına yanıt
    Kalacak yer açısından bile olması yeterli sanki, kiralar vs çok uçuk
  • Dostum hangi okul daha iyi yerine hangi okul bana daha uygun olur diye düşünerek tercih yapmalısın. İki okul da Türkiye’nin en iyi okullarından fakat girişimci olma gibi bir hedefin varsa kesinlikle itüye gitmelisin. Diyorsanki ben yurt dışı istiyorum aralarında fark yok. Sadece yüksek lisans için Boğaziçi daha avantajlı. Fakat bu sıraları yapmış insanların yurt dışı odağının,maddi yönden, olmaması gerektiğini düşünüyorum. Tanıdığım bir bilgisayar mühendisi İspanya’da amazonda çalışıyor kazandığı maaş “dolar bazında” burda çalışan arkadaşımdan düşük(Yalan söylemiyorlarsa). Sonuç olarak benim tercihim itü olurdu ve öyle de oldu sana da başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.