ODTÜ 'de işletme nin kalitesiyle ilgili bilgim yok ama kaliteliyse ODTÜ İşletme kesinlikle.
Hocam ODTÜ'nün tm bölümleri hakkında hiç bilgim yok o yüzden dedim.
Overrated ybs
ybs çok abartılıyor her türlü odtü işletme
tercih listesinde 1 e odtü işletme 2 ye boun ybs yazıcam bence odtü işletme ama boun ybs istanbulda olması dolayıyla farkı kapatabilir
Sebebimi de yazayım. YBS iyi bir bölüm de biraz şişiriliyor dh de. Size tam bir yetkinlik vermiyor. Hele sırf Boğaziçi falan diye kesinlikle gidilmez.
Aslında bölüm bu yıl değerlenmedi 2018’den önce ygs ile alıyordu o zaman da 10k civarı alıyordu bi 2017 senesinde 20k ile aldı.Bu sene haricinde de gayet yüksek bir puanla alıyordu ygs’de 10-20k ya giren EA’cı zaten en kötü ilk 5k içinde oluyor.Bölüm EA’ya geçince ilk 5k civarı kapaması değerlenmesi olmuyor bence.
Aynen hatta ygs ile aldığından daha kolay girilyor diyebilirim.Düşünün ygs 10k giren eacı için en kötü 5k derken bayağı kötümser davrandım 50k-100k’dan 5klara çekiliyor.10k ygs yapan eacının ilk binde olmaması için çok ağır hatalar yapması lazım sınavda yine de ben 5k dedim.
FakirumudunekmeğiF
kullanıcısına yanıt
Doğru bu arada ya 2016 ygs lys ye girmiştim. O zaman ygs6 dan alıyormuş YBS ben 400k da imişim. Bu bölüm 10 k civarından alıyormuş siz düşünün. Gerçi o sene çalışmamıştım ama ygs dönemini hatırlıyorum bir tm öğrencisi ygs de ilk 10 bine çok çok zor giriyordu.
Sabancı'da var ve 700 ile kapattı hocam
Aaa, olabilir hocam.
Aydınlatabilen varsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Just_brtsh
Aaa, olabilir hocam.
Sabancıdakini iibf olarak düşünebilirsin genel
quote:
Orijinalden alıntı: Just_brtsh
Aaa, olabilir hocam.