Şimdi Ara

BOUN YBS vs ODTÜ İŞLETME (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

BOUN YBS vs ODTÜ İŞLETME (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 11.4.2024)
Giriş

• Odtü işletme daha iyi çünkü ODTÜ
  • ODTÜ 'de işletme nin kalitesiyle ilgili bilgim yok ama kaliteliyse ODTÜ İşletme kesinlikle.
  • Hocam ODTÜ'nün tm bölümleri hakkında hiç bilgim yok o yüzden dedim.
  • Overrated ybs
  • ybs çok abartılıyor her türlü odtü işletme
  • tercih listesinde 1 e odtü işletme 2 ye boun ybs yazıcam bence odtü işletme ama boun ybs istanbulda olması dolayıyla farkı kapatabilir
  • Sebebimi de yazayım. YBS iyi bir bölüm de biraz şişiriliyor dh de. Size tam bir yetkinlik vermiyor. Hele sırf Boğaziçi falan diye kesinlikle gidilmez.
  • Aslında bölüm bu yıl değerlenmedi 2018’den önce ygs ile alıyordu o zaman da 10k civarı alıyordu bi 2017 senesinde 20k ile aldı.Bu sene haricinde de gayet yüksek bir puanla alıyordu ygs’de 10-20k ya giren EA’cı zaten en kötü ilk 5k içinde oluyor.Bölüm EA’ya geçince ilk 5k civarı kapaması değerlenmesi olmuyor bence.
  • Aynen hatta ygs ile aldığından daha kolay girilyor diyebilirim.Düşünün ygs 10k giren eacı için en kötü 5k derken bayağı kötümser davrandım 50k-100k’dan 5klara çekiliyor.10k ygs yapan eacının ilk binde olmaması için çok ağır hatalar yapması lazım sınavda yine de ben 5k dedim.
  • Fakirumudunekmeği F kullanıcısına yanıt
    Doğru bu arada ya 2016 ygs lys ye girmiştim. O zaman ygs6 dan alıyormuş YBS ben 400k da imişim. Bu bölüm 10 k civarından alıyormuş siz düşünün. Gerçi o sene çalışmamıştım ama ygs dönemini hatırlıyorum bir tm öğrencisi ygs de ilk 10 bine çok çok zor giriyordu.
  • Sabancı'da var ve 700 ile kapattı hocam
  • Aaa, olabilir hocam.

Aydınlatabilen varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Aaa, olabilir hocam.

Sabancıdakini iibf olarak düşünebilirsin genel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Aaa, olabilir hocam.

sabancıda yönetim bilimleri var o da işletme oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.