Şimdi Ara

BOUN Yön. Bil. Sis. vs İST. ÜNİ Hukuk (2.öğrt.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Versus başlıkta, sıralamalar açıklaninca çok kargaşa olur diye şimdiden fikrinizi almak istedim olur da 6-7k gelirse diye. İkisi çok farklı alanlar diyecek arkadaşlar icin; hukuk istiyordum hep evet ama artik koşullar çıkmaza sürükledi bu alanı o yüzden farklı seçenekleri göz önünde bulunduruyorum hukuktan soğudum diyebilirim.

• Birebir aynı durumdayız hocam ben de ikisi arasında gidip geliyorum takipteyim konuyu. Netler nasıl bu arada konu dışı olacak biraz ama
  • Tyt ye bakmadım doğrusu ne desem yalan olur. Ayt ed.sos. 31.50 mat 32 . Ne diyosun gelir mi? Senin ne durumda?
  • Kompensan K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam tyt hiç yazmamışsınız nasıl anlıyım benim tyt 80 ayt 64 mat 33 edebiyat 31 ama bence tytniz +70 felansa gelir
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    3412 ile alan ank hukuk ne olur sizce
  • Aynı ikilemdeyim up.
  • bence ybs seç yurtdışı olanakları daha yüksek
  • Türkiye'de kalmak ve Sadece tr cinsinden yeterli gelen bir para kazanmak istiyorsan ist hukuk seç gsü hariç devlet hukuklardan yurtdışına gitmek zor. Ama onun haricindeki her şey için mis deç
  • Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    tau hukukla yurtdışına gidilir mi sence
  • tau ismini ilk sizden duydum ve açılımını tahmin etmeye çalışıp edemedim desem yeterli olur mu hocam
  • Merhaba arkadaşlar Boğaziçi MIS 3. sınıftayım. Sorularınıza cevap verebilirim. Ayrıca forumdaki konumu mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/bogazici-yonetim-bilisim-sistemleri-mis-esit-agirlik--120341286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 27 Haziran 2019; 10:59:43 >
    Hocam gsünün alman versiyonu ya belki almanca hukuk ile yurtdışı imkanı olabilir diye düşündüm sizce mantıklı değil mi
  • yurtdışı isteyen eacılar veya hukuk isteyenler TAÜ Hukuk yazsın, okul başarılı olanları okurken bile yolluyor almanyaya.
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Kampüs, Güney Kampus ile çok mu alakasız izole mi yani?
  • Hocam baktım da hukuğu türkçe öğretiyorlar Ama siz gitmek ister ve bunun için gereken azmi gösterirseniz her türlü gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravitist

Kampüs, Güney Kampus ile çok mu alakasız izole mi yani?
    Kuzey, Güney ve Hisar kampüs arasında sırasıyla 1’er durak var. Aynı zamanda Hisar’dan Güney’e karşılıklı olarak servisler var saatte 2 kere. Benim de zamanım zaten hep Güney veya Kuzey’de geçiyor. İzole değil yani.
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    hocam hazırlık kilyosta mı oluyor?
    %30 almanca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.