Şimdi Ara

Boy konusunda bilgisi olanlar, Lütfen buraya ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=3]Evet sevgili arkadaşlarım herkese öncelikle iyi akşamlar dilerim .. Yıllardır büyük sorun halinde olan ve okuduğum bölüm gereği artık çok daha büyük bir sorun haline gelen şu boyum hakkında siz bilgili insanlara danışmak isterim. Eğer burada da destek bulamaz isem şayet artık bir doktora görünme vakti gelmiş demektir ..

Babamın boyu zannedersem 1.72 felan. Annem ise 1.74 gibi bir rakam. Ben 1994 doğumluyum ve boyum 1.69

Bu benim için neden bu kadar sorun ? Çünkü havacılık kabin hizmetleri okuyorum ve minimum boyum 1.70 olmak zorunda. Yaşım 19 ve endişeleniyorum harcadığım zamana. Her yeri her şekilde araştırdım ama net bilgiler bulamıyorum. Hergün süt ve nesquik ile karıştırıyorum ve 1 bardak içiyorum. Sürekli yemek yiyorum yatakta elimden geldiğince geriliyorum. Arada basketbol oynuyorum. Fakat heep aynı

Ne yapmalıyım ? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarıma sesleniyorum ! Vereceğiniz her kesin bilgi denememe değecektir biliyorum. Gerekirse ilaç ile çözebilecek isek ilaç önerilerinizi dinlerim. Şuanda bir de ip aldım ip atlamaya başladım. Başka neler önerirseniz can kulağıyla dinliyor olacağım. Herkese te
    krardan çok teşekkürler
    !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreeORAK -- 11 Kasım 2013; 21:10:05 >

• yaşıtız ama ben 1.60 ım. benimde yapıcak birşeyim yok gibi. :( bu saatten sonra napılırki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Benim boy 1.71 yas 16.5
    Size tavaiyem yasini baya geciyor
    O basketbol arada degil usta hep olmasi lazim haftada 3-4 gun sonra evine barfix bari al internetten ben 25 tl ye aldım 1 ayda 1 cm uzadi surekli barfix cek bara asil sonra marincap denilen balik yağ vat eczanede 10 tl al ondan kullan 1 yil duzenli sekilde hergun sonra süt yogurt bunlar hergun yenmeli ve mumkun oldugunca zipla usta 21 e kadar yolu vat bunları yaparsan 3-5 cm daha uzarsin 1 sene ye

Ve 1-2 ay yapipta umudunu kaybedip birakma

• quote:

Orijinalden alıntı: diwac123

Benim boy 1.71 yas 16.5
    Size tavaiyem yasini baya geciyor
    O basketbol arada degil usta hep olmasi lazim haftada 3-4 gun sonra evine barfix bari al internetten ben 25 tl ye aldım 1 ayda 1 cm uzadi surekli barfix cek bara asil sonra marincap denilen balik yağ vat eczanede 10 tl al ondan kullan 1 yil duzenli sekilde hergun sonra süt yogurt bunlar hergun yenmeli ve mumkun oldugunca zipla usta 21 e kadar yolu vat bunları yaparsan 3-5 cm daha uzarsin 1 sene ye

Ve 1-2 ay yapipta umudunu kaybedip birakma

Teşekkür ederim elimden geleni yapıcam şu marincapide alıyım hemen. kaç tane var 1 pakette ve günde kaç kere aç tok farkeder mi

• palamut çupra levrek balıklarının sırtlarında bulunan siyah et varmış haftada 3 yiyin gençler prof.dr saraçoğlu söyledi geçen televizyonda 21 yaşa kadar faydası varmış , deneyin buraya yazın hortlatın konuyu
  • Valla 50 yane filan var sanirim aç yada tok farketmez bazıları gunde sabah aksam 2 tane iciyor bazilari 1 tane size kalmis birsey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.