Şimdi Ara

Boy Uzaması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga262 -- 8 Kasım 2007; 19:13:38 >

• 2 metre 5-10 cm olursun gelişimini tamamen tamamlayınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31

2 metre 5-10 cm olursun gelişimini tamamen tamamlayınca
    ya naaptın sen o yaşta 1.89 düz hesap 1.90 yuhh diyorum ne diyeyim benim boy 1.74 93lüyüm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

ya naaptın sen o yaşta 1.89 düz hesap 1.90 yuhh diyorum ne diyeyim benim boy 1.74 93lüyüm ben

Alıntıları Göster
    16 yaşında 1 89 boy güzel..

baskete devam et.. beslenmene özen göster.. beslenme konusunda eğer müsaitsen para harca güzel eyler ye.. full makarna yalan olur yani..:):)

ben bişi yemeden 2 m yi geçtim.. baskette oynamıyom..:D:D

ama 23 yaşındayım..

sen 22 yaşına kadar uzarsın..

ortaokul 2 ye giden gençlerde boy patlaması olur.. ondan sonra yavaşlar.. bende öyle olmuştu..

ortaokulda boyu fazla attım sonra yavaşladı.. bu akdar oldu..

merak etme yanii:)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

16 yaşında 1 89 boy güzel..

baskete devam et.. beslenmene özen göster.. beslenme konusunda eğer müsaitsen para harca güzel eyler ye.. full makarna yalan olur yani..:):)

ben bişi yemeden 2 m yi geçtim.. baskette oynamıyom..:D:D

ama 23 yaşındayım..

sen 22 yaşına kadar uzarsın..

ortaokul 2 ye giden gençlerde boy patlaması olur.. ondan sonra yavaşlar.. bende öyle olmuştu..

ortaokulda boyu fazla attım sonra yavaşladı.. bu akdar oldu..

merak etme yanii:)

Alıntıları Göster
    yas 14 boy 1.58

yas 15 boy 1.62

Araya basketbol girer

yas 16 boy 1.76

yas 17 boy 1.80

yas 17,5 boy 1.83

su an son durum ben de , valla erkekler 22 yasina kadar uzar derler :) senin boyun gayet iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: OldNightDisco

yas 14 boy 1.58

yas 15 boy 1.62

Araya basketbol girer

yas 16 boy 1.76

yas 17 boy 1.80

yas 17,5 boy 1.83

su an son durum ben de , valla erkekler 22 yasina kadar uzar derler :) senin boyun gayet iyi bence

Alıntıları Göster
    ohabooooo

naaptın sen yaa

sen: yas 16 boy 190
    ben: yas 26 boy 170

• quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

ohabooooo

naaptın sen yaa

Alıntıları Göster
    çok uzun olmakta iyi değil yarın bir gün evlenmek isteyeceksin boyuna göre bayan bulmak çok zor ufak tefek buldunmuda yanında çok sırıtır bence 1.90 da kalmayı dile allahtan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy Konusu
    5 yıl önce açıldı
    Boy Kilo
    12 yıl önce açıldı
    BOY BOY BOY
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: obt

çok uzun olmakta iyi değil yarın bir gün evlenmek isteyeceksin boyuna göre bayan bulmak çok zor ufak tefek buldunmuda yanında çok sırıtır bence 1.90 da kalmayı dile allahtan

Alıntıları Göster
    ben anlamıyorumki nasıl oluyo ne süt içerim ne süt ürünleri severim
    spor yapmam body dışında o da son 4-5 aydır
    1.83 boyum var 93 kiloyum demekki basket felan oynasaydım süper olurdu yav

• quote:

Orijinalden alıntı: W750800810

ben anlamıyorumki nasıl oluyo ne süt içerim ne süt ürünleri severim
    spor yapmam body dışında o da son 4-5 aydır
    1.83 boyum var 93 kiloyum demekki basket felan oynasaydım süper olurdu yav

Alıntıları Göster
    ohh la
  • daha uzarsın yaww uzlumeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveeski2

daha uzarsın yaww uzlumeee
    yorumlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga262

yorumlar için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    1.90 olmuşun hala üzülüyon. kusura bakma ama oha yani. ben senle aynı yaştayım 1.80 im ve açıkçası 1.85 ten fazla boyumun olmasını istemem. çünkü 1.85 ten sonra hayatta birçok konuda zorluk çekiyorsun

örnekleriyle gördüm tecrübeyle sabittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 8 Kasım 2007; 16:58:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

1.90 olmuşun hala üzülüyon. kusura bakma ama oha yani. ben senle aynı yaştayım 1.80 im ve açıkçası 1.85 ten fazla boyumun olmasını istemem. çünkü 1.85 ten sonra hayatta birçok konuda zorluk çekiyorsun

Alıntıları Göster
    at gibisin mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

üzüldüğüm falan yok zaten . sadece merak ettim boy uzaması birden yavaşlayınca . hayatta da hiçbir zorluk görmedim boyumla alakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

ohabooooo

naaptın sen yaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KANKYMANKY

ohabooooo

naaptın sen yaa

+1903 (artık korkuyorum bunu yazarken biri çıkıp gülücek diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 8 Kasım 2007; 17:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga262

quote:

üzüldüğüm falan yok zaten . sadece merak ettim boy uzaması birden yavaşlayınca . hayatta da hiçbir zorluk görmedim boyumla alakalı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tolga262

quote:

inşallah çekmezsin

1.90 dan fazlası bu ülkede zarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

o kadar süt içersen mide kanseri olman çok yakın

kim süt içerek mide kanseri olmuş?Merak ettim cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaskayA.ppb

quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

o kadar süt içersen mide kanseri olman çok yakın

kim süt içerek mide kanseri olmuş?Merak ettim cidden

Alıntıları Göster
    valla kanserle ne alakası var acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: obt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

+1 Çok uzun insanlar belli bir yaştan sonra boylarından şikayet etmeye başlıyorlar, özellikle de hatun konularında.. Uzun boylu hatun ülkemizde ciddi şekilde az var olanlarında bir çoğu güzel değil. Spor ve ideallerin senin için çok ciddi ise ve profesyönel basketbola kesin çıkarım (kesin çıkıcam) diyorsan hiç bir sözüm yok ama harici durumlar için bence 1.90 dan sonrası iyideğil. Türkiye şartlarında erkekler için en ideal boy bence 1,85 civarı aralık vermek gerekirse 1,80 - 1,90 arası boylar. Ben 1,79 um keşke 5-6cm daha uzun olsaydım diyorum. 1,83 olmak isterdim. Bununla beraber yeni nesi biraz daha uzun yetişiyor gibi gözlemliyorum yani yukarda bahsettiğim daha uzun boylar çokta sırıtmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

+1 Çok uzun insanlar belli bir yaştan sonra boylarından şikayet etmeye başlıyorlar, özellikle de hatun konularında.. Uzun boylu hatun ülkemizde ciddi şekilde az var olanlarında bir çoğu güzel değil. Spor ve ideallerin senin için çok ciddi ise ve profesyönel basketbola kesin çıkarım (kesin çıkıcam) diyorsan hiç bir sözüm yok ama harici durumlar için bence 1.90 dan sonrası iyideğil. Türkiye şartlarında erkekler için en ideal boy bence 1,85 civarı aralık vermek gerekirse 1,80 - 1,90 arası boylar. Ben 1,79 um keşke 5-6cm daha uzun olsaydım diyorum. 1,83 olmak isterdim. Bununla beraber yeni nesi biraz daha uzun yetişiyor gibi gözlemliyorum yani yukarda bahsettiğim daha uzun boylar çokta sırıtmayacaktır.

Alıntıları Göster
    Ben 15 yaşındayım 1 yıldır uzamıyorum boyum 1.90 bi daha uzamaz dimi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.