Şimdi Ara

Boy ve kilo konusunda acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise2 ye geçtim boyum 1.89 kilom 54.7 shooting guard veya point guard oynuyorum oldukça çevik hızlı hareketliyim ancak sadece dribbling yetilerimle oynuyorum.Vücudumla hiçbir şey yapamıyorum.Ortalama kaç kilo olursam çevikliğimden bir şey kaybetmeyip vücudumu da kullanabilirim ?

• 1.90 boya 55 kilo çok zayıfsın en az 75 kilo olmalısın o bile zayıf yani en az 80 doğrusunu söylemek gerekirse derrick rose çok hızlı bir oyuncudur ama 1.91 boya 86 kilo dur
    senin gibi arkadaş vardı bizde uzun forvet oynuyordu(bizim takım biraz kısadır :D) ben şütör ve kısa forvet oynardım fizik bende daha iyi olduğu için bire bir de hiç şansı kalmazdı ben bir 1.80 boyundaydım düşün gerisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandro66

Arkadaşlar lise2 ye geçtim boyum 1.89 kilom 54.7 shooting guard veya point guard oynuyorum oldukça çevik hızlı hareketliyim ancak sadece dribbling yetilerimle oynuyorum.Vücudumla hiçbir şey yapamıyorum.Ortalama kaç kilo olursam çevikliğimden bir şey kaybetmeyip vücudumu da kullanabilirim ?

boy kilo endeksine bak internetten o kiloyla hiç bir profesyonel kulüp seni kapısının önünde bile bekletmez kardeşim kilo almaya bak ayrıca yaşına göre boyun aşırı uzun 3 sene daha boyun uzar senin
  • Beyler bir hata olmuş hastanede büyük ihtimalle bugün ölçtüm boyum 1.85 kilom da 54.7 tam olarak 70 falan olsam yeterli sanırım.
    Bu arada bugün basketbol antrenmanlarıma başladım yeniden 3.05lik potayı tam olarak kavrıyorum sanırım yaz sonuna doğru küçük toplarla smaç basacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro66 -- 16 Temmuz 2013; 17:55:13 >
  • Kardeş doktora git ya
    ben 1.81 / 60 kiloyum ve zayıflıktan uçucağım nerdeyse seni düşünemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +|

1.82, 57 Kiloyum tüyden farkım yok en az 70 olman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyun 1.89 kilon 54 ha ? hastalıgın falan var mı ? Eğer öylese de bünyen kabul etmez zaten.bir diyetisyene görünsen aslında bir çare bulabilir.
  • Kütlemin büyük kısmı kas olduğundan çok hissettirmiyor.
  • alejandro66 A kullanıcısına yanıt
    birader benim de heryerim kas o yağsızlıktan oluyor, bence sen bi an önce kilo almaya bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.