Şimdi Ara

Boy yüzünden kıyafet sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıyafet bakarken istediğim gibi kıyafet bulamıyorum.Defalarca mağazayı ve internet sitesini gezip ölçüleri inceledikten sonra yoğun bir uğraş sonucunda kıyafet seçiyorum.Giydiğim beden bol gelebiliyor.Biraz küçüğünü alınca ise dar olabiliyor.Türkiye gibi boy ortalamasının kısa olduğu bir ülke yerine keşke uzun boy ortalamasına sahip bir ülkede doğsaydım.Bu sayede kıyafet konusunda daha az sıkıntı çekerdim.Ülke boy ortalaması 1.70 lerde gezince kıyafetlerde ona göre üretiliyor.Biz uzun boylu arkadaşlar mağdur oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 4 Mayıs 2019; 22:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 165 boyundayım uzun olduğundan bende bulamıyorum.

• Kardeşim kıyafetler uzun boylu insanlara göre tasarlanıyor neyden müzdaripsin çözemedim ??
    Hatta mankenlerin üstünde bile büyük görünüyor üst giyim grubu ne bu tişört sweat gömlek gibi Slim fit S beden gömlek L beden normal kalıp gömlek gibi.
    Her markanın ölçü ve kalıp olayı farklı bu takım elbise markaları şuan tam manasıyla cuk oturuyor vücuda onun dışındakiler özellikle üst grupta saçma sapan ölçüleri baz alıyor.
    Ayakkabıda da böyle bu mesela Nike ben 41 giyiyorum dar geliyor 42 giyiyorum tam oluyor önü boş kalıyor özellikle Nike bu konuda sıçtı bildiğin ayakkabılar uzun ve dar şekilde tasarlanıyor önce ki kalıp ölçüleri daha iyiydi.

• Elbiselerini terziye diktir. Kumaş pantolon giy.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.